v15 in hangi modelini almalıyım.v15 al hocam
Ben V10 kullanıyorum hocam, gayet memnunum ama bütçeniz uygunsa v15 mutlaka öneririm
Hangi modeli daha iyidir?v15 al
Absolute olanı almak daha mantıklı kendi sitesi sanrım 9 taksit yapıyorduv15 in hangi modelini almalıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi modeli daha iyidir?
Absolute hocam bildiğim kadarıyla ancak şunu söylemeden geçmeyim, hepsi burada ve Trendyol gibi sitelerden alacaksanız açıklama kısmında parça sayılarına dikkat edin, indirim yapmış gibi gösterip başlık sayısını düşürüyorlar direk sitesinden parça ve başlık sayısını kontrol edip satın alınız mağdur olmayınızv15 in hangi modelini almalıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi modeli daha iyidir?
Absolute hocam bildiğim kadarıyla ancak şunu söylemeden geçmeyim, hepsi burada ve Trendyol gibi sitelerden alacaksanız açıklama kısmında parça sayılarına dikkat edin, indirim yapmış gibi gösterip başlık sayısını düşürüyorlar direk sitesinden parça ve başlık sayısını kontrol edip satın alınız mağdur olmayınız
Dysonun kendi sitesinde bulamadım atma şansınız var mı o modeli?Absolute olanı almak daha mantıklı kendi sitesi sanrım 9 taksit yapıyordu
Dysonun kendi sitesinde bulamadım atma şansınız var mı o modeli?
Hayırlısı olsun hocam eminim çok memnun kalacaksınız, teslim aldıktan sonra önce eski süpürgeniz sonra da Dyson ile tekrar süpürün farkı anlayacaksınızAlıntıyı görüntüle
Teknosadan aldım umarım sorun yaşamam
Öyledir de bazıları dysonlarda parça çatlamaları vs olabiliyormuş kimiside kullanım sırasında motor yandığını falan söylüyor tedirgin oldum birde bazı cihazlarında disbüritör garantili olmayıp ihtalatçı garantili oluyormuş aldık bakalım inşallah sorun çıkmaz.Hayırlısı olsun hocam eminim çok memnun kalacaksınız, teslim aldıktan sonra önce eski süpürgeniz sonra da Dyson ile tekrar süpürün farkı anlayacaksınız