Hangi e-Ticaret sitesi?

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
7,249
Bu dönemde hangi e-ticaret sitesinden bilgisayar toplamak daha mantıklı olur?Olumlu ve olumsuz yorumlar kafamı karıştırıyor.

Bence bütçeye göre değişir. Her bütçeye uygun sistem tek bir sitede ucuz olmuyor genelde. Bu sebeple bütçeye göre GameGaraj, İtopya, İncehesap, Sinerji, Teknobiyotik gibi bilindik siteler tercih edilebilir bence.

Bence bütçeye göre değişir. Her bütçeye uygun sistem tek bir sitede ucuz olmuyor genelde. Bu sebeple bütçeye göre GameGaraj, İtopya, İncehesap, Sinerji, Teknobiyotik gibi bilindik siteler tercih edilebilir bence.
Hangisine hizmet açısından güvenebilirim?Evin az ilerisinde Vatan Bilgisayar var ama aynı sistem İtopya'da 2500-3000tl daha ucuz oluyor.

Hangisine hizmet açısından güvenebilirim?Evin az ilerisinde Vatan Bilgisayar var ama aynı sistem İtopya'da 2500-3000tl daha ucuz oluyor.
Teknobiyotik, Sinerji ve GameGaraj neredeyse kimsenin sorun yaşamadığı sitelerden. Bence güvenebilirsiniz.

Genelde yavaş kargolama dışında çok yaşanan bir sıkıntı görmedim ben.
Gidip mağazadan almak istiyorum ama bilmiyorum kötü yorum çok fazla ama Game Garaj'ı incelemek istiyorum.Teşekkürler.

akakce.com en mantıklısı

Sorun yaşayan her yerde var açıkçası biraz şans işi ama satışta güvenir olan siteler:
İtopya
İncehesap
Sinerji
Gamegaraj
Gp bilişim
Teknobiyotik

gamingentr çok revaçta bu aralar
araştırılabilir

Geri