Hangisine hizmet açısından güvenebilirim?Evin az ilerisinde Vatan Bilgisayar var ama aynı sistem İtopya'da 2500-3000tl daha ucuz oluyor.Bence bütçeye göre değişir. Her bütçeye uygun sistem tek bir sitede ucuz olmuyor genelde. Bu sebeple bütçeye göre GameGaraj, İtopya, İncehesap, Sinerji, Teknobiyotik gibi bilindik siteler tercih edilebilir bence.
Teknobiyotik, Sinerji ve GameGaraj neredeyse kimsenin sorun yaşamadığı sitelerden. Bence güvenebilirsiniz.Hangisine hizmet açısından güvenebilirim?Evin az ilerisinde Vatan Bilgisayar var ama aynı sistem İtopya'da 2500-3000tl daha ucuz oluyor.
Teknobiyotik, Sinerji ve GameGaraj
Genelde yavaş kargolama dışında çok yaşanan bir sıkıntı görmedim ben.hazır sistemlerde incehesap diğer sitelere göre çok daha hesaplı ama çok sorun yaşayan var ve çok yavaşlar onun dışında
müşteri hizmetleri ile sorun yaşayan çokGenelde yavaş kargolama dışında çok yaşanan bir sıkıntı görmedim ben.
Gidip mağazadan almak istiyorum ama bilmiyorum kötü yorum çok fazla ama Game Garaj'ı incelemek istiyorum.Teşekkürler.Genelde yavaş kargolama dışında çok yaşanan bir sıkıntı görmedim ben.
abi işiniz gücünüz yok mu ?Hocam o iş öyle değil ama