Bütçeye göre kartları incelemek bence daha doğru olur. Modeller arasında 300tl gibi bir fark yok ki mantıklı diyelim. Şu an en uygun böyle bir kart var. Tercih edilebilir duruyor.Hangi rx 6700 xt markası ve modeli iyidir?
şu ekran kartı bende vardı sattım malzeme kalitesi aşırı dandikti soğutması eh işteBütçeye göre kartları incelemek bence daha doğru olur. Modeller arasında 300tl gibi bir fark yok ki mantıklı diyelim. Şu an en uygun böyle bir kart var. Tercih edilebilir duruyor.
Yükleniyor...
www.n11.com
Fiyat a değilde performans önemli benim için Sapphire rx 6700 xt nitro + mı en iyisi yoksa Asus rx 6700 xt rog strix miBütçeye göre kartları incelemek bence daha doğru olur. Modeller arasında 300tl gibi bir fark yok ki mantıklı diyelim. Şu an en uygun böyle bir kart var. Tercih edilebilir duruyor.
Yükleniyor...
www.n11.com
Çip aynı çip. Performans farkı ya yok ya da mhz oynadılarsa çok azıcık fark ediyor. Gözle göremeyeceğin kadar etki edebiliyor.Fiyat a değilde performans önemli benim için Sapphire rx 6700 xt nitro + mı en iyisi yoksa Asus rx 6700 xt rog strix mi
TeşekkürlerÇip aynı çip. Performans farkı ya yok ya da mhz oynadılarsa çok azıcık fark ediyor. Gözle göremeyeceğin kadar etki edebiliyor.