Hangi ekran kartı modeli alınmalı

ceassar

80+
Reaksiyon skoru
59
Arkadaşlar rx 7600xt ekran kartı alacağim Gigabaytın 14kya var en ucuzu o ama 17kye baska markalarinda var.Gigabayt alinir mi ya da sizin onerdiginiz model var mi bu marka için

Arkadaşlar rx 7600xt ekran kartı alacağim Gigabaytın 14kya var en ucuzu o ama 17kye baska markalarinda var.Gigabayt alinir mi ya da sizin onerdiginiz model var mi bu marka için
O paraya bu kart neden ? 9060xt var hocam 16gb 17 ye zaten

Hocam saphirenin pulse modeli 2 fanlı olan 18k 17klık powercolorun ama o da 2 fanlı 3 fanli almak daha iyi değil mi 3 fanlilari daha pahali oluyor bir de powercolor marka iyi midir? anlamiyorum pek
2 fanlı da iş görür hocam kart öyle aman aman ısınan bir kart değil ki zaten 150 watt ortalama tdp zaten

2 fanlı da iş görür hocam kart öyle aman aman ısınan bir kart değil ki zaten 150 watt ortalama tdp zaten
Ama işlemcim ryzen 5 5600 hocam darbogaz yapmaz mı 9060xt ile.Ve bir de markanın çok onemli olmadigini mi soyluyorsunuz en ucuzunu mu alayım

Ama işlemcim ryzen 5 5600 hocam darbogaz yapmaz mı 9060xt ile.Ve bir de markanın çok onemli olmadigini mi soyluyorsunuz en ucuzunu mu alayım
Al geç 9060xt yi hocam. Markadan çok en iyisini al marka çöp olsada olur benim bi cahil arkadaş vardı 2 sene önce 4070 fiyatına asıs rog strix 3 fanlı 4060 ti 8gb almıştı

hocam dediğiniz kart büyük ihtimal windforce. 3 fanına bakmayın ASUS Dual'i geçemiyor maalesef 3 fanın hakkını veremiyor. 5600 ile de 2k ultra'da darboğaz yapmaz. ama 1080p'de ciddi darboğaz yapar evet ama alabiliyorken de neden kötüsünü alasınız ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al geç 9060xt yi hocam. Markadan çok en iyisini al marka çöp olsada olur benim bi cahil arkadaş vardı 2 sene önce 4070 fiyatına asıs rog strix 3 fanlı 4060 ti 8gb almıştı
güzel kafaymış hocam :D

Hocam 17k dediler ama onlar 8gblik verisyonu 16gblik en uygun bu model var 9 taksitte yapiliyor hepsi buradada alinir mi sizce bu model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O paraya bu kart neden ? 9060xt var hocam 16gb 17 ye zaten
16gb 17kya goremedim hocam ben link atabilirmisiniz acaba

Fan sayısının hiçbir önemi yok. Önemli olan soğutma bloğu. 3 fanlı eagle modellerde berbat ısınma sorunları vardı zamanında ve 2 fanlı çoğu model daha serindi. Aynı fiyata 9060xt varken asla 7600xt almayın
Hocam attiğınız linkin sitesi sinerji ve ürün temin edilemiyor diyor stoklara gelir mi acaba bekleyeyim mi hiç almadim daha önce

Stokta 1 adet diyordu tükenmiş sanırım. Stoğa gelme ihtimali var ancak fiyatı yükseltirler mi bilemem

Stokta 1 adet diyordu tükenmiş sanırım. Stoğa gelme ihtimali var ancak fiyatı yükseltirler mi bilemem
Hocam peki sizce dıger sitelerde 18-19kya satiliyor bu fiyat bandinda almak mantikli mi bu ekran kartini yoksa baska alternatif oneriniz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,109
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri