HANGİ EKRAN KARTINI ALMALIYIM

5080 5090 almayacaksan almanın hiç mantıgı yok
aga onlardan çok pahalı yani 5090 130k filan hadi diyelim 5080 aldım, bir kaç tane inceleme ve karşılaştırma videosu izledim 5070 ti ile aralarındaki fark çok minimal onun içinde o kadar para vermek bana saçma geliyor açıkcası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5080 VS 9070 XT
hocam amd ekran kartı hiç kullanmadım, oyunda iyi olduğunu biliyorum ancak render tarafında nasıl bilmiyorum

aga onlardan çok pahalı yani 5090 130k filan hadi diyelim 5080 aldım, bir kaç tane inceleme ve karşılaştırma videosu izledim 5070 ti ile aralarındaki fark çok minimal onun içinde o kadar para vermek bana saçma geliyor açıkcası
bende 3090 ti var şuan 5080 süper 5090 hariç geçmem geçmemin bir mantıgı yok kart hala çok güçlü 2k yı geçtim 4k için bile bence paran cebinde kalsın kartta arıza falan yoksa

bende 3090 ti var şuan 5080 süper 5090 hariç geçmem geçmemin bir mantıgı yok kart hala çok güçlü 2k yı geçtim 4k için bile bence paran cebinde kalsın kartta arıza falan yoksa
son zamanlarda ısınmaya başladı sadece biraz onun kaynağı temizlik termal macun filan diye düşünüyorum, uzun zamandır yapmadım çünkü yaklaşık 1-1.5 yıldır filan

birde hocam hiç termal pad değiştirdin mi hazır açmışken termal padleride değiştireyim diyorum iyi olur diyorlar

hocam amd ekran kartı hiç kullanmadım, oyunda iyi olduğunu biliyorum ancak render tarafında nasıl bilmiyorum
Profesyonel render içinse evet sadece Nvidia tercih edin, fark hatırı sayılır derece de fazla çünkü.
Kes, biç düzenle tarzı editler yapıyorsanız AMD'de işinizi görür.

Oyun içinse 5080 bütçeniz yoksa 9070 XT'nin performansını videodan görebilirsiniz. Güvenilir bir kaynağın paylaşımı.

son zamanlarda ısınmaya başladı sadece biraz onun kaynağı temizlik termal macun filan diye düşünüyorum, uzun zamandır yapmadım çünkü yaklaşık 1-1.5 yıldır filan

birde hocam hiç termal pad değiştirdin mi hazır açmışken termal padleride değiştireyim diyorum iyi olur diyorlar
o kadar uzun süredir degişmediyse normal ben pedleri ellemedim daha saglam duruyor

3090la birazdaha beklenir kart hala çok güçlü top tier alınmayacaksa bi 5000 serisinden sonra çıkacak serinin 70 serilerine falan bakılmalı

hocam 2060 ile helal olsun valla :D iş görüyor mu bari
Yanlış oldu herhalde :ROFLMAO:2060 vardı idare ettim şu zamana kadar ve 2 ay önce fln aldım 5070 Ti. 3090 ile daha gidersiniz demek istedim, 2060 ie 3090 arasındaki farkı anlatmama gerek var mı :ROFLMAO:

Padler kolay kolay eskimez birde onların boyutlarını araştırıp kesmek lazım üstüne iyi marka ürünleri pahalıydı en son hatırladığım kadarıyla ben sadece macun değiştir derim.

Geri