The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,891
5080 5090 almayacaksan almanın hiç mantıgı yok
aga onlardan çok pahalı yani 5090 130k filan hadi diyelim 5080 aldım, bir kaç tane inceleme ve karşılaştırma videosu izledim 5070 ti ile aralarındaki fark çok minimal onun içinde o kadar para vermek bana saçma geliyor açıkcası5080 5090 almayacaksan almanın hiç mantıgı yok
hocam amd ekran kartı hiç kullanmadım, oyunda iyi olduğunu biliyorum ancak render tarafında nasıl bilmiyorum5080 VS 9070 XT
bende 3090 ti var şuan 5080 süper 5090 hariç geçmem geçmemin bir mantıgı yok kart hala çok güçlü 2k yı geçtim 4k için bile bence paran cebinde kalsın kartta arıza falan yoksaaga onlardan çok pahalı yani 5090 130k filan hadi diyelim 5080 aldım, bir kaç tane inceleme ve karşılaştırma videosu izledim 5070 ti ile aralarındaki fark çok minimal onun içinde o kadar para vermek bana saçma geliyor açıkcası
son zamanlarda ısınmaya başladı sadece biraz onun kaynağı temizlik termal macun filan diye düşünüyorum, uzun zamandır yapmadım çünkü yaklaşık 1-1.5 yıldır filanbende 3090 ti var şuan 5080 süper 5090 hariç geçmem geçmemin bir mantıgı yok kart hala çok güçlü 2k yı geçtim 4k için bile bence paran cebinde kalsın kartta arıza falan yoksa
birde hocam hiç termal pad değiştirdin mi hazır açmışken termal padleride değiştireyim diyorum iyi olur diyorlarbende 3090 ti var şuan 5080 süper 5090 hariç geçmem geçmemin bir mantıgı yok kart hala çok güçlü 2k yı geçtim 4k için bile bence paran cebinde kalsın kartta arıza falan yoksa
Profesyonel render içinse evet sadece Nvidia tercih edin, fark hatırı sayılır derece de fazla çünkü.aga onlardan çok pahalı yani 5090 130k filan hadi diyelim 5080 aldım, bir kaç tane inceleme ve karşılaştırma videosu izledim 5070 ti ile aralarındaki fark çok minimal onun içinde o kadar para vermek bana saçma geliyor açıkcası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam amd ekran kartı hiç kullanmadım, oyunda iyi olduğunu biliyorum ancak render tarafında nasıl bilmiyorum
o kadar uzun süredir degişmediyse normal ben pedleri ellemedim daha saglam duruyorson zamanlarda ısınmaya başladı sadece biraz onun kaynağı temizlik termal macun filan diye düşünüyorum, uzun zamandır yapmadım çünkü yaklaşık 1-1.5 yıldır filan
birde hocam hiç termal pad değiştirdin mi hazır açmışken termal padleride değiştireyim diyorum iyi olur diyorlar
Yanlış oldu herhaldehocam 2060 ile helal olsun vallaiş görüyor mu bari
Padler kolay kolay eskimez birde onların boyutlarını araştırıp kesmek lazım üstüne iyi marka ürünleri pahalıydı en son hatırladığım kadarıyla ben sadece macun değiştir derim.son zamanlarda ısınmaya başladı sadece biraz onun kaynağı temizlik termal macun filan diye düşünüyorum, uzun zamandır yapmadım çünkü yaklaşık 1-1.5 yıldır filan
birde hocam hiç termal pad değiştirdin mi hazır açmışken termal padleride değiştireyim diyorum iyi olur diyorlar