Katılıyorum hocam geçen 1 yıllık kartı 3400 e sanıyorlardı rx6600 xfx hemdeİkinci el perisi geldiiiiii. Rx6600 almalısın 3500-4000 e çok rahat bulunuyor.
İkinci el perisiii söyle bana bütçen nedir önce dkkddndk 2 ve 2.5k ya bütçem varİkinci el perisi geldiiiiii. Rx6600 almalısın 3500-4000 e çok rahat bulunuyor.
Xfx her yerden çıkıyor ben pek bilmiyorum bu markayı önerir misinizKatılıyorum hocam geçen 1 yıllık kartı 3400 e sanıyorlardı rx6600 xfx hemde
Anakartın ve işlemcin pcie 4.0 ise rx6500 xt dünyanın en iyi kartı gibi gelir sana ama pcie 3.0 ise hiç bulasma kaç kaçBeyler MSI rx570 mi yoksa Saphire pulse 6500xt mi aralarında nerdeyse 600-700₺ fark var sizce hangisini tercih etmeliyim
Öneririm hocam kendim de kullandım soğutma performansı güzeldi kartın tasarımı da hoş duruyordu kasadaİkinci el perisiii söyle bana bütçen nedir önce dkkddndk 2 ve 2.5k ya bütçem var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xfx her yerden çıkıyor ben pek bilmiyorum bu markayı önerir misiniz
Sapphire pulse 6600 yerine xfx 210 6600 öneririm ben.İkinci el perisiii söyle bana bütçen nedir önce dkkddndk 2 ve 2.5k ya bütçem var
Xfx her yerden çıkıyor ben pek bilmiyorum bu markayı önerir misiniz
Anakart b450 gaming x düşünüyorum daha almadımAnakartın ve işlemcin pcie 4.0 ise rx6500 xt dünyanın en iyi kartı gibi gelir sana ama pcie 3.0 ise hiç bulasma kaç kaç
Neden önerirsin sayın perimizzSapphire pulse 6600 yerine xfx 210 6600 öneririm ben.
Tasarım pek olmasa da olurÖneririm hocam kendim de kullandım soğutma performansı güzeldi kartın tasarımı da hoş duruyordu kasada
F/P Bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz gibi o yüzden ikinci el bakın isterseniz ama 0 toplayacaksanız en azından pcie 4.0 olsun işlemci ile anakartınız 6500xt için.Anakart b450 gaming x düşünüyorum daha almadım
Hocam xfx soğutma performansı daha iyi sankiAnakart b450 gaming x düşünüyorum daha almadım
Neden önerirsin sayın perimizz
Tasarım pek olmasa da olur
Evet onu çok gördüm ya sanırım anakart destekliyordu yanlış hatırlamıyorsamF/P Bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz gibi o yüzden ikinci el bakın isterseniz ama 0 toplayacaksanız en azından pcie 4.0 olsun işlemci ile anakartınız 6500xt için.
Aga baktım az önce fiyatlar biraz aşıyor gibi gibi rx480 felan gördüm onlar nasılHocam xfx soğutma performansı daha iyi sanki
Kasada tasarımda önemli kartı boşver
Çok güncel değil hocam bence bekleyip bütçeyi arttırınEvet onu çok gördüm ya sanırım anakart destekliyordu yanlış hatırlamıyorsam
Aga baktım az önce fiyatlar biraz aşıyor gibi gibi rx480 felan gördüm onlar nasıl
Önerin ne hocamÇok güncel değil hocam bence bekleyip bütçeyi arttırın