Hangi ekran kartını seçmeliyim

Reaksiyon skoru
143
Merhaba arkadaşlar beyaz sistem diziyorum ama hangisi daha iyi karar veremedim

Sapphire 9070xt pure modeli mi

9070xt xfx swift gaming white mı

amd gpu larını en iyi mi bilmem ama en stabil serin çalıştıranlardan biri sapphire dir xfx daha çok fiyat performans ürünü keyfin bilir

• Hahaha
Reaksiyonlar: GLHF
Hangisi ucuzsa onu al. Genel olarak 9070xt serisinde ısınma problemi yok.

Ekran görüntüsü 2025-07-22 013434.webp

Sapphire al derim ayrıca xfx in öyle bi modeli mi var? Ben bulamadim

Sapphire al derim ayrıca xfx in öyle bi modeli mi var? Ben bulamadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bembeyaz 9070xt modeli varmı

Alıntıyı görüntüle
attığın tabloyu anlamadım ama pure daha mı iyi demek?

Merhaba arkadaşlar beyaz sistem diziyorum ama hangisi daha iyi karar veremedim

Sapphire 9070xt pure modeli mi

9070xt xfx swift gaming white mı
Beyaz zorunluluğu varsa net XFX , yoksa Sapphire Nitro+ daha ucuz.

Evet Pure hem daha hızlı hem daha serin.

Pure tasarım olarak da daha iyi bence bu çok basit duruyor

Bende bu beyaz sistem olayını anlamıyorum. Delikanlı adam, erkek adam siyah sistem toplar abi beyaz nedir? yok beyaz olsun, yok sıvı soğutma olsun, yok RGB olsun. Abi erkek adam sıvı mıvı öyle vıcık vıcık işlere de girmez takar babalar gibi kule tipini erkeğin malı meydanda olur hesabı bakar dalgasına. Hele RGB falan bu işlere girenler Allah muhafaza o ne öyle gökkuşağı gibi 🌈

Has erkek sistemi budur.

Ekler

• 1000024270.webp
    1000024270.webp
    47.1 KB · Hit: 19
Bende bu beyaz sistem olayını anlamıyorum. Delikanlı adam, erkek adam siyah sistem toplar abi beyaz nedir? yok beyaz olsun, yok sıvı soğutma olsun, yok RGB olsun. Abi erkek adam sıvı mıvı öyle vıcık vıcık işlere de girmez takar babalar gibi kule tipini erkeğin malı meydanda olur hesabı bakar dalgasına. Hele RGB falan bu işlere girenler Allah muhafaza o ne öyle gökkuşağı gibi 🌈

Has erkek sistemi budur.
Tamam knk

Alıntıyı görüntüle
reis bu olay tamamen şansa silikon kalitesi ile alakalı marka fark etmeksizin değişen bişey bu bende 9070 var misal top 3000 mhz leri görmüşler powercolur ile bende 2900mhz ile kullanıyom normalde garanti ettikleri mhz daha düşük .
marka genel olarak sıcaklık farkını belirliyor performansa katkısı yok denicek kadar az 0.1 falandır performansa katkısı ısı düştüğü için ama 9070xt ler ısınan bir ekran kartı modeli olmadığı için o performans farkı bile olmaz .

reis bu olay tamamen şansa silikon kalitesi ile alakalı marka fark etmeksizin değişen bişey bu bende 9070 var misal top 3000 mhz leri görmüşler powercolur ile bende 2900mhz ile kullanıyom normalde garanti ettikleri mhz daha düşük .
marka genel olarak sıcaklık farkını belirliyor performansa katkısı yok denicek kadar az 0.1 falandır performansa katkısı ısı düştüğü için ama 9070xt ler ısınan bir ekran kartı modeli olmadığı için o performans farkı bile olmaz .
Sen ne anlatıyorsun anlamıyorum. Silikon kalitesi ne alaka? Ben sadece 9070xt'lerin ısınma problemi olmadığını ve ucuz herhangi bir modelin tercih edilebileceğini yazdım. 100mhz aşağı yukarı fark etmez.

Geri