Yerli Adios
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Az içeceksin arkada 500 ml'den fazla içilmesi tavsiye edilmez diyorla git olm ya kalbim sıkışıyo içtikten 2-3 saat sonra
Az içeceksin arkada 500 ml'den fazla içilmesi tavsiye edilmez diyorla git olm ya kalbim sıkışıyo içtikten 2-3 saat sonra
Alla alla okumadim ki hiç 1 litre içiyom günde vallaAz içeceksin arkada 500 ml'den fazla içilmesi tavsiye edilmez diyor
3 gün önce 10 lira idi. Geçen yılda 7 TL idi. Burada uygun yine de.Burda litresi 15:d
doldurdum redbulun beyazı güzel karpuzlu bide şeftalili vardı snaırım denediklerim@YasinAcarK Ağa anketi yeniden doldurabilirmisin?
senın kalbınde problem varla git olm ya kalbim sıkışıyo içtikten 2-3 saat sonra
Byburt69'da vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
senın kalbınde problem var
bunun tadı aşırı iyiydiBayburt66'da vardı
.dbunun tadı aşırı iyiydi
koşarken falan sıkıntı çekmiyorum nefeste alabiliyorum rahatça. sadece enerjiden 2-3 saat sonra kalbim sıkışıyo iğne batar gibi o kadar o da enerji içeceğinden dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:
senın kalbınde problem var
powerade coco cola energy ye girmiyor mu?Çok fazla marka var maks bu kadar ekledim.
Ayrıca performans multivitaminli içecek enerji içeceği değildir öylesine ekledim. Maks 3 soru seçebilirsiniz.
Yanlışıkla limitsiz yapmışım anketi düzenlendi.
sadece enerjiden 2 3 saat sonra kalbim sıkışıyor ne demek kanka normalde olmaması gerkeen bir şey biliyorsun değil mi ?koşarken falan sıkıntı çekmiyorum nefeste alabiliyorum rahatça. sadece enerjiden 2-3 saat sonra kalbim sıkışıyo iğne batar gibi o kadar o da enerji içeceğinden dolayı
aga sadece enerji içeceğinde oluyo bu. Ne alkolde ne sigarada karşılaştım böyle bişeylesadece enerjiden 2 3 saat sonra kalbim sıkışıyor ne demek kanka normalde olmaması gerkeen bir şey biliyorsun değil mi ?
Enerji içeceğinin böyle bir etkisi yok senin vücudunda bir problem vardır veya fazla içiyorsundur
Dikkat et derim yarın kalp krizi geçirmen üzücü olur