cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 346
ugrende var 350 ye pek farkı varmı bilmiyorumBu iki marka hakkında pek bilgim yok ama kendim ugreen kullanıyorum bir sıkıntısı yok 10 metre modeli
Malzeme kalitesi farkediyor cat5e den sonra ne aldığınızın hıza doğrudan bir etkisi yok.1000 mbs hızımız var 13 metrelik kablo gerekli bende 15 metrelik alacağım sizce bu 2si arasından hangisi fiyat farkı önemli değil aralarında çok kalıte falan farkı varsa
o zaman ucuzunu alıp geçiyim zaten kablo kanalının içinde olacak kabloMalzeme kalitesi farkediyor cat5e den sonra ne aldığınızın hıza doğrudan bir etkisi yok.
Hocam pek fark olacağını sanmıyorum. Kendim bu modeli kullanıyorum kapı altlarından da rahat geçiriyorum. Cat6 üstü olsunugrende var 350 ye pek farkı varmı bilmiyorum
Yani hocam ben olsam öyle yapardım kablo kablodur sonuçta, elektrikçiyede direkt olarak 13 metre kablo kestirebilirsin cat5e veya cat 6 olduğundan emin olman lazım cat 5 kablo verirse 100 megabit hizi aşamazsın.o zaman ucuzunu alıp geçiyim zaten kablo kanalının içinde olacak kablo
direkt attığım beyazı sipariş verdim hocam kalitesi falanda iyimişHocam pek fark olacağını sanmıyorum. Kendim bu modeli kullanıyorum kapı altlarından da rahat geçiriyorum. Cat6 üstü olsun
Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hayırlısı olsun hocam.direkt attığım beyazı sipariş verdim hocam kalitesi falanda iyimiş