North 32" olanı desteklemiyor
30" destekliyor ama 9kg kaldırma kapasitesi var ondan dedim belki olur diye 32" olan 5.5kg imişNorth 32" olanı desteklemiyorO yüzden sorduğun soru anlamsız. Öğrenci indirimi programına bakamıyorum öğrenci status vermiyor bana samsung belgesi olan birisi lazım benim belge yoktir
O iş kiloya bakmıyor arkasındaki sokete vidaların uyumuna bakıyor30" destekliyor ama 9kg kaldırma kapasitesi var ondan dedim belki olur diye 32" olan 5.5kg imiş
10x10cm vesa girişi var 32 olanda da aslında neyse tamamdır teşekkürler olmuyor diyorsanız 27 olanına bakayım şuan halen buna karşı bir alternatif yok gibi 9 10k arasıO iş kiloya bakmıyor arkasındaki sokete vidaların uyumuna bakıyor30 yazdılarsa hesaplayıp yazmışlardır 32 için ayrı kolu var onu alman lazım G35 G70 G80 L70 modellerini
Ben olmayacağı kanaatindeyim vesa girişi var ve north ile tutuyorsa al boyuttan kaybetmesen kilodan kaybediyorsun zaten10x10cm vesa girişi var 32 olanda da aslında neyse tamamdır teşekkürler olmuyor diyorsanız 27 olanına bakayım şuan halen buna karşı bir alternatif yok gibi 9 10k arası
aman hocam riske değmez ben 27 bakayım en iyisiBen olmayacağı kanaatindeyim vesa girişi var ve north ile tutuyorsa al boyuttan kaybetmesen kilodan kaybediyorsun zatenNe diyim ki ben sana şimdi denemeden emin olmak zor adamlar deneyip yazıyorlar diye düşünüyorum ben
Alıntıyı görüntüleG35'in test verileri 15 KG kaldırıyor12 13K monitöre para verip sonra onun parçalanmasını istemezsin diye düşünüyorum
Kolu almamış olsan 32likten al derdim ama işteaman hocam riske değmez ben 27 bakayım en iyisi![]()
senin komple sis tem bileşenleri neydi hocam sordum geçende görmedin galibaKolu almamış olsan 32likten al derdim ama iştenaparsın benimde psu elimde patladı mesela anakarta yetmiyor geldiğinde iade edeceğim acele işe şeytan harbi karışıyo
![]()
COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15senin komple sis tem bileşenleri neydi hocam sordum geçende görmedin galiba
Mesajını gördüğümde uyarı yemiştim ondan atlamışımsenin komple sis tem bileşenleri neydi hocam sordum geçende görmedin galiba
iyi hocam iyi sistemlerimiz benzermişCOLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15
COLORFUL iGame GeForce RTX 5070 Vulcan
AMD Ryzen 5 7500F
Patriot Viper Venom PVV516G60C30 16GBx2
Vento VG16AL
PSU belirsiz henüz onda patladım zaten M2 yok bütçe yetmedi 2 tane 480lik sata var onları bağlayacağım ilk sonra m2 alacam
Benzer değil seninki dizili benimki hala kargoda LKPOAFSkpoAGFPO her parça ayrı kargoda geliyo ekran işlemci anakart geldi anakart yüzük kutusuyla geldi fansız kutusuz aldım diyeiyi hocam iyi sistemlerimiz benzermiş