Yardım Hangi G65B daha mantıklı

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,801
27" olanımı daha mantıklı 32" olanımı daha mantıklı. north bayou f80 monitör kolu ile kullanıcam. arada 1k fark var öğrenci indirimi ile kaça geliyor bunlar tam bilgilendirirseniz sevinirim.

@İsimbulamajim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@DA-Tech
North 32" olanı desteklemiyor :D O yüzden sorduğun soru anlamsız. Öğrenci indirimi programına bakamıyorum öğrenci status vermiyor bana samsung belgesi olan birisi lazım benim belge yoktir

2K için 27 olanı alırdım her şey için en uygunu o 32 fps ve hareketli oyun türlerine uygun değil

North 32" olanı desteklemiyor :D O yüzden sorduğun soru anlamsız. Öğrenci indirimi programına bakamıyorum öğrenci status vermiyor bana samsung belgesi olan birisi lazım benim belge yoktir
30" destekliyor ama 9kg kaldırma kapasitesi var ondan dedim belki olur diye 32" olan 5.5kg imiş

30" destekliyor ama 9kg kaldırma kapasitesi var ondan dedim belki olur diye 32" olan 5.5kg imiş
O iş kiloya bakmıyor arkasındaki sokete vidaların uyumuna bakıyor :D 30 yazdılarsa hesaplayıp yazmışlardır 32 için ayrı kolu var onu alman lazım G35 G70 G80 L70 modellerini

O iş kiloya bakmıyor arkasındaki sokete vidaların uyumuna bakıyor :D 30 yazdılarsa hesaplayıp yazmışlardır 32 için ayrı kolu var onu alman lazım G35 G70 G80 L70 modellerini
10x10cm vesa girişi var 32 olanda da aslında neyse tamamdır teşekkürler olmuyor diyorsanız 27 olanına bakayım şuan halen buna karşı bir alternatif yok gibi 9 10k arası

10x10cm vesa girişi var 32 olanda da aslında neyse tamamdır teşekkürler olmuyor diyorsanız 27 olanına bakayım şuan halen buna karşı bir alternatif yok gibi 9 10k arası
Ben olmayacağı kanaatindeyim vesa girişi var ve north ile tutuyorsa al boyuttan kaybetmesen kilodan kaybediyorsun zaten :D Ne diyim ki ben sana şimdi denemeden emin olmak zor adamlar deneyip yazıyorlar diye düşünüyorum ben :D
1752964389445.webp
G35'in test verileri 15 KG kaldırıyor :D 12 13K monitöre para verip sonra onun parçalanmasını istemezsin diye düşünüyorum

Ben olmayacağı kanaatindeyim vesa girişi var ve north ile tutuyorsa al boyuttan kaybetmesen kilodan kaybediyorsun zaten :D Ne diyim ki ben sana şimdi denemeden emin olmak zor adamlar deneyip yazıyorlar diye düşünüyorum ben :D
Alıntıyı görüntüleG35'in test verileri 15 KG kaldırıyor :D 12 13K monitöre para verip sonra onun parçalanmasını istemezsin diye düşünüyorum
aman hocam riske değmez ben 27 bakayım en iyisi :D

aman hocam riske değmez ben 27 bakayım en iyisi :D
Kolu almamış olsan 32likten al derdim ama işte :D naparsın benimde psu elimde patladı mesela anakarta yetmiyor geldiğinde iade edeceğim acele işe şeytan harbi karışıyo :D

Kolu almamış olsan 32likten al derdim ama işte :D naparsın benimde psu elimde patladı mesela anakarta yetmiyor geldiğinde iade edeceğim acele işe şeytan harbi karışıyo :D
senin komple sis tem bileşenleri neydi hocam sordum geçende görmedin galiba

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15
COLORFUL iGame GeForce RTX 5070 Vulcan
AMD Ryzen 5 7500F
Patriot Viper Venom PVV516G60C30 16GBx2
Vento VG16AL
PSU belirsiz henüz onda patladım zaten M2 yok bütçe yetmedi 2 tane 480lik sata var onları bağlayacağım ilk sonra m2 alacam

Mesajını gördüğümde uyarı yemiştim ondan atlamışım :D

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15
COLORFUL iGame GeForce RTX 5070 Vulcan
AMD Ryzen 5 7500F
Patriot Viper Venom PVV516G60C30 16GBx2
Vento VG16AL
PSU belirsiz henüz onda patladım zaten M2 yok bütçe yetmedi 2 tane 480lik sata var onları bağlayacağım ilk sonra m2 alacam
iyi hocam iyi sistemlerimiz benzermiş

iyi hocam iyi sistemlerimiz benzermiş
Benzer değil seninki dizili benimki hala kargoda LKPOAFSkpoAGFPO her parça ayrı kargoda geliyo ekran işlemci anakart geldi anakart yüzük kutusuyla geldi fansız kutusuz aldım diye :D

Geri