Yardım hangi gamepad almalıyım

4LP3REN

80+
Reaksiyon skoru
3
Sıfır bi gamepad almayı düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadım bu yüzden özellikleri vesaire pek bi bilgimde yok bütçem monster pusat clutch veya msi gc20 v2 almaya yetiyor fakat ikisindede çok fazal ölü bölge olduğu söyleniyor forza ,grid legends,dirt gibi oyunlar oynayacağım hangisini tercih etmeliyim.Bunların dışında bütçemi biraz zorlayıp xbox 9. nesil alırsam gerçekten fiyatını hakediyorumu? dolar da artıyor fiyatlar çok yükselmeden almak istiyorum.

bütçem 1000tl pc için uzun süre kullanacağım.
hocam bence f310 iş görür logitech iyidir takılma problemi var diyenler var ama her konsolda oluyor o problem zamanla eskidiği için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence yine çok pahalı sonuçta en az 5-6 yıllık gamepad ama sağlam olduğu ve bütçenizden biraz da olsa aşağıda olduğu için önerdim. bu konuda benden fazla bilgi sahibi biri görürse farklı bir şey de önerebilir bence hemen almayın bir süre bakının
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfır bi gamepad almayı düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadım bu yüzden özellikleri vesaire pek bi bilgimde yok bütçem monster pusat clutch veya msi gc20 v2 almaya yetiyor fakat ikisindede çok fazal ölü bölge olduğu söyleniyor forza ,grid legends,dirt gibi oyunlar oynayacağım hangisini tercih etmeliyim.Bunların dışında bütçemi biraz zorlayıp xbox 9. nesil alırsam gerçekten fiyatını hakediyorumu? dolar da artıyor fiyatlar çok yükselmeden almak istiyorum.
hocam şimdi gördüm f710 720 tl media marktta eğer kablosuz sana uygunsa
link:https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr..._gAgcS2glR4_atGM5zBoC-t8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

evet siz f310 yazınca ikisinede baktım bu akşamki incehesap indirimlerinde uygun bireşey bulamazsam f710 almayı dusunuyorum uardımın için sağol peki xbox 9. nesil hakkında bildigin birşeyler varmı o fiyata değermi.

f710 kullanıyorum memnun değilim oyunun ortasında bağlantısı gidiyor kendi kendine hareketler yapıyor sol analog çabuk bozuldu rt tuşu kendi kendine basıyor. bir de ps koluna alışkanlığın varsa ilk bi kaç gün eziyet ettiriyor.

keşke kablolu olanı mı alsaydım diye düşünüyorum hep

evet siz f310 yazınca ikisinede baktım bu akşamki incehesap indirimlerinde uygun bireşey bulamazsam f710 almayı dusunuyorum uardımın için sağol peki xbox 9. nesil hakkında bildigin birşeyler varmı o fiyata değermi.
maalesef bir bilgim yok ancak alacaksan f310 öneririm zaten bütçe açısından da çok iyi olur benim fikrim bir konsola 1k değmez yine de senin kararın

Geri