1453Emre
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 364
@Diavelin hocam bekliyorum yorumunuBu daha mantıklı bence![]()
Thunderobot G80 ThunderSwap WhiteGamepad
Yepyeni “THUNDER SWAP” sistemi, PC ve Switch düğme eşlemesi arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmanızı sağlar ve düğme düzeni buna göre güncellenir.www.gaming.gen.tr
@Diavelin hocam bu işin ehli![]()
Bu dördü arasından alacak olsam açıkçası Super Nova’yı alırdım. Ama bu fiyata daha iyi gamepadler var; en basitinden Thunderobot G80 TS bu dört seçenekten de çok daha iyi. Hatta buraya Flydigi Dire Wolf 4 de eklenebilir. Hepsi arasından ben bu bütçede alacak olsam Thunderobot G80 TS alırım.
Keşke ama ilklerde her zaman hata yapılır ben 3 defa yaptım hatayı anca akıllandım öyle söyleyeyim o yüzden şimdilik elinizdekini kullanın bozulunca yenisini alırsınızXbox yerine keşke böyle bir şey alsaydım
FLYDIGI Direwolf 4 buna karar kılıcam gibi hocamBu dördü arasından alacak olsam açıkçası Super Nova’yı alırdım. Ama bu fiyata daha iyi gamepadler var; en basitinden Thunderobot G80 TS bu dört seçenekten de çok daha iyi. Hatta buraya Flydigi Dire Wolf 4 de eklenebilir. Hepsi arasından ben bu bütçede alacak olsam Thunderobot G80 TS alırım.
Nasıl isterseniz o da çok güzel bir gamepaddirFLYDIGI Direwolf 4 buna karar kılıcam gibi hocam