Yardım Hangi Gamepad Tercih Etmeliyim 🎮

Claw tactical combat gamepad ty de 1599Tl bana 150 TL lik kupon da geldi nays la birlikte 1300TL gayet güzel gamepad onu da tercih edebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kupon kişiye özel sanırım bir şansınızı deneyin yine de bu fiyata vayet iyi (hall effect joystickler ve mekanik tuş takımı + şarj standı)

atk battle axe 2 adet beyaz kullanıyorum 2 ay oldu hanımla eşli oyunlar oynuyoruz En ufak bir kötü yorumlayacak bir durumum yok. Fiyatı fazla diyenler olmuştu. Ben aldırmadım her zaman premium hissi veren ürünler pahalı oluyor diğer ürünleri bilniyorum ben baya araştırıp almıştım
8bitdo ürünün ergonomisi farklı olduğu için begenmemiştir Gamesir rengi kötüydü ve diğerinin de şarj standı yoktu Almamamı etkileyen faktörlerde bunlardı

Xbox yerine keşke böyle bir şey alsaydım

Xbox yerine keşke böyle bir şey alsaydım
Keşke ama ilklerde her zaman hata yapılır ben 3 defa yaptım hatayı anca akıllandım öyle söyleyeyim o yüzden şimdilik elinizdekini kullanın bozulunca yenisini alırsınız

Bu dördü arasından alacak olsam açıkçası Super Nova’yı alırdım. Ama bu fiyata daha iyi gamepadler var; en basitinden Thunderobot G80 TS bu dört seçenekten de çok daha iyi. Hatta buraya Flydigi Dire Wolf 4 de eklenebilir. Hepsi arasından ben bu bütçede alacak olsam Thunderobot G80 TS alırım.
FLYDIGI Direwolf 4 buna karar kılıcam gibi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,864
Üyeler
189,745
Son üye
keremkee
Geri