leavemealone 80+ Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 393 Dahası Reaksiyon skoru 137 Konum Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir İsim F.M. 7 Ağustos 2024 #14 xenk2626 yazmış: ölü nokta ve titreşimde önde gc30 v2 Devamı için tıklayın... Doğrudur hocam titreşimi çok güçlü kapatıyorum genelde
xenk2626 yazmış: ölü nokta ve titreşimde önde gc30 v2 Devamı için tıklayın... Doğrudur hocam titreşimi çok güçlü kapatıyorum genelde
K Kekstra 80+ Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim can 10 Eylül 2024 #15 siuzix yazmış: güvenilir bir sitede ürünü ( Flydigi Vader 4 Pro ) hızlı kargo ile buldum 5 ila 8 gün arası gelir diyor . ben bugün sipariş edicem . diğer ürünlerin aliexpres dışında biryerde bulamadım isterseniz ürünün linki Flydigi Vader 4 Pro Wireless Controller Force-Adjustable Lever Joystick, 1% Outstanding Centering Knob-Adjusted Resistance, 40~100gf Step-Less Adjustment Force-SwitchableVibration Triggers, 256-level Precise Linear Control 4 Remappable Additional Buttons + CZ Buttons, 2 Level Micro-Switchable Mode Wireless1000 High Polling Rate, 1ms... gadgethyper.com Devamı için tıklayın... merhaba hocam sipariş verdinizmi burdan ? bende burdan almayı düşünüyorum ancak gümrük nolacak 30€ gösterseler geçermi
siuzix yazmış: güvenilir bir sitede ürünü ( Flydigi Vader 4 Pro ) hızlı kargo ile buldum 5 ila 8 gün arası gelir diyor . ben bugün sipariş edicem . diğer ürünlerin aliexpres dışında biryerde bulamadım isterseniz ürünün linki Flydigi Vader 4 Pro Wireless Controller Force-Adjustable Lever Joystick, 1% Outstanding Centering Knob-Adjusted Resistance, 40~100gf Step-Less Adjustment Force-SwitchableVibration Triggers, 256-level Precise Linear Control 4 Remappable Additional Buttons + CZ Buttons, 2 Level Micro-Switchable Mode Wireless1000 High Polling Rate, 1ms... gadgethyper.com Devamı için tıklayın... merhaba hocam sipariş verdinizmi burdan ? bende burdan almayı düşünüyorum ancak gümrük nolacak 30€ gösterseler geçermi