Merhaba şuanki gitarım valencia vc204 gitarda belirli bir seviyeye geldim bare falan basabiliyorum hem merakımdan hem de gitarı sevdiğimden yıl başı zamları gelmeden taksitle de olsa gitarımı değiştirmek istiyorum gözümen çarpan gitarlar :
www.do-re.com.tr
www.zuhalmuzik.com
Bunlar nasıldır hangisi daha mutlu eder veyahut bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir gitar var mı?
CORT EARTH60M OP AKUSTİK GİTAR AÇIK GÖZENEKLİ MAT NATUREL(MAUN) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
CORT EARTH60M OP AKUSTİK GİTAR AÇIK GÖZENEKLİ MAT NATUREL(MAUN) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
www.amazon.com.tr
Ortega TourPlayer RTPSTD-SBK Elektro Klasik Gitar (Siyah) | doremusic
Ortega TourPlayer RTPSTD-SBK Elektro Klasik Gitar (Siyah) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
Fender FA-125 Natural Akustik Gitar Çanta Dahil Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Fender FA-125 Natural Akustik Gitar Çanta Dahil, FENDER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.