HANGİ HAZIR SİSTEM DAHA İYİ

Merhaba 29k bütçem var hazır sistem bakıyorum gidip mağazadan alabileceğim.Malum 8gb yetmiyor ama bunun üstü olarak 12gb vram olan intel arc b580var tasarımı vb çok iyi fakat driver soru lafı giderildi diye belirten birkaç kişi var sizce(ikisi içinde geçerli bu işlemciler)i5 14400f 4060 r5 7500f 4060 mı i5 14400f b580 r5 7500f b580 hepsi ddr5 sistem sizce hangisini alayım yada bu fiyata ne alınabilir vatanda 5060 var 12400f ile oda 8gb ne yapabilirim
Şu daha mantıklı

Sıkıyorum biliyorum ama B580olur mu
Yok hocam ne sıkması. Dediğim gibi b580 ile yakın fiyatlar. Monitör olarak 2k kullanacaksanız ve en yüksek ayarlarda oynicaksanız vram konusunda sizi üzmez. Ama teknoloji ve saf güç olarak biraz uzebilir. Burda seçim sizin. Kullanım amacı vs. Derseniz ki bazı oyunlarda en yüksek değilde bir tık daha düşük oynarım vram sorun değil dlss mfg falan olsun derseniz 5060 ama vram sıkıntım olmasın derseniz b580

Yok hocam ne sıkması. Dediğim gibi b580 ile yakın fiyatlar. Monitör olarak 2k kullanacaksanız ve en yüksek ayarlarda oynicaksanız vram konusunda sizi üzmez. Ama teknoloji ve saf güç olarak biraz uzebilir. Burda seçim sizin. Kullanım amacı vs. Derseniz ki bazı oyunlarda en yüksek değilde bir tık daha düşük oynarım vram sorun değil dlss mfg falan olsun derseniz 5060 ama vram sıkıntım olmasın derseniz b580
Ama işte hocam bende b580 taraftarıyım ama bu assetto corsa ets2 için biraz şüpheliyim ondan

Ama işte hocam bende b580 taraftarıyım ama bu assetto corsa ets2 için biraz şüpheliyim ondan
Hocam en kötü ayar kısarsınız biraz ya da dlss mfg ile çözersiniz. Uygun fiyata 5060 denk getirin keyfinize bakın bence. Bütçe Max kaça çıkıyor ona göre tek tek toplayarakda yapabiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde monitörünüz neydi?

Kesinlikle haklısınız hocam. Birde ssdyi 1tb kioxoia yaptı mı tamamdir.

Hocam en kötü ayar kısarsınız biraz ya da dlss mfg ile çözersiniz. Uygun fiyata 5060 denk getirin keyfinize bakın bence. Bütçe Max kaça çıkıyor ona göre tek tek toplayarakda yapabiliriz.

Birde monitörünüz neydi?

Kasayıda vento yapsın.

Birde monitörünüz neydi?

Kasayıda vento yapsın.
Hocam en fazla 29geliyor

Hocam en fazla 29geliyor
Monitör 1080p

165hz hocam aslında hiç uğraşmayıp 5060 alamazsam b580 yada 4060 alıcam çünkü toplama yapmicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,318
Üyeler
183,092
Son üye
latwe
Geri