Neler Yeni

Hangi hazır sistemi almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Özkan
1735076937767.png

az önce attığım sistemi konfigüre edince 56 bin civarı bir şeye denk geliyor dramsiz bir ssd kullanması da bir eksi sizin sisteme göre 1080p'de darboğaz yaşaman muhtemel

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Rogas
Bence benim attığım R7 9700x li sistem gayet hoş tek giriş seviye kalan anakart oda değiştirmesi zorlayacak bir ürün değil o yüzden o daha mantıklı gibi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bu sistemde eksiksiz ama bilemedim r7 9700x de aklımı çelmiyor değil

Aynen öyle anakarttaidare ederde sonra değişim yaparsın psu markası ne hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Özkan
Bence benim attığım R7 9700x li sistem gayet hoş tek giriş seviye kalan anakart oda değiştirmesi zorlayacak bir ürün değil o yüzden o daha mantıklı gibi geldi

Evet bu sistemde eksiksiz ama bilemedim r7 9700x de aklımı çelmiyor değil
başka sitelere baktınız mı daha uyguna var mı diye

fsp olması gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Suleyman
Alıntıyı görüntüle
az önce attığım sistemi konfigüre edince 56 bin civarı bir şeye denk geliyor dramsiz bir ssd kullanması da bir eksi sizin sisteme göre 1080p'de darboğaz yaşaman muhtemel
Hocam 55k ya cıkamam gibi yanında 2k monitör+ ekipman da alicam maks bütçem 70k zaten imkansız gibi bişey 55 k hatta bütce 43-45k civarıydı koltuk almaktan vazgecip 50k ya cektim ama mecbur tüpe oturacaz😀

başka sitelere baktınız mı daha uyguna var mı diye

fsp olması gerek
Diğer sitelerede baktımda biraz kazık geldi bence gamegarajın sistemlerine bakıyorum 1 aydır özelleştirince acayip sağlam oluyorlar diğer markalar genelde buna izin vermiyor anakart asussa msi yaptırmıyor mesela özelleştirmede

Psu direkt kasa psulu şekilde tam bilmiyorum bu konuyu fsp olması lazım kötü kalite bir ürün olduğunu düşünmüyorum idare eder gibi görünüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Özkan
Hocam 55k ya cıkamam gibi yanında 2k monitör+ ekipman da alicam maks bütçem 70k zaten imkansız gibi bişey 55 k hatta bütce 43-45k civarıydı koltuk almaktan vazgecip 50k ya cektim ama mecbur tüpe oturacaz😀

Diğer sitelerede baktımda biraz kazık geldi bence gamegarajın sistemlerine bakıyorum 1 aydır özelleştirince acayip sağlam oluyorlar diğer markalar genelde buna izin vermiyor anakart asussa msi yaptırmıyor mesela özelleştirmede

Psu direkt kasa psulu şekilde tam bilmiyorum bu konuyu fsp olması lazım kötü kalite bir ürün olduğunu düşünmüyorum idare eder gibi görünüyor
Hocam bence yayın yapma gibi bir niyetiniz yoksa 7500f 4070s kullanıp oyuncu koltuğu da alabilirsiniz gibi
9700x çok güzel bir işlemci fakat 4070s için biraz fazla bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Suleyman
Hocam bence yayın yapma gibi bir niyetiniz yoksa 7500f 4070s kullanıp oyuncu koltuğu da alabilirsiniz gibi
9700x çok güzel bir işlemci fakat 4070s için biraz fazla bence
Hocam normalde bugün 9700x li sistemi alıcaktım fakat zam gelmiş keşke dün falan alsaydım ne önerirsiniz
bunu alayım mı yoksa 9700x li sistem mantıklımı hala

Baktımda çom pahalıya geliyor 9700x li olan alamiyacam gibi malesef onu

Ekler

• IMG_1715.jpeg
    IMG_1715.jpeg
    366.5 KB · Hit: 5
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Suleyman
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu sistemin linki varmı atarmısınız bunu almayı planlıyorum

Buldum hocam geride gerek kalmadı

Son düzenleme:
Top Bottom