Düzelttim şimdi kusura bakmayın1.sistemin özellikleri gözükmüyor.
2.sistem derim, ekran kartını kolay kolay yükseltemezsin ama monitörü yükseltebilirsin.Düzelttim şimdi kusura bakmayın![]()
Peki itopyaya güvenebilir miyim nereye adım atsam itopyadan almayı düşünen varsa vazgeçsin falan diyor2.sistem derim, ekran kartını kolay kolay yükseltemezsin ama monitörü yükseltebilirsin.
Hocam nasıl ya onda vardı ssd2.sistemi depolamasız kullanabilirsen... iyidir![]()
İtopya'ya güvenebilirsin, kargo süreci diğer firmalara göre biraz daha uzun sürer.Peki itopyaya güvenebilir miyim nereye adım atsam itopyadan almayı düşünen varsa vazgeçsin falan diyor
yokPeki itopyaya güvenebilir miyim nereye adım atsam itopyadan almayı düşünen varsa vazgeçsin falan diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam nasıl ya onda vardı ssd
Hocam ikinci sistemde gerçekten ssd yok gözüküyor fakat aynen şu şekilde sepete eklemiştimİtopya'ya güvenebilirsin, kargo süreci diğer firmalara göre biraz daha uzun sürer.
NVMe M.2 SSD var yaHocam ikinci sistemde gerçekten ssd yok gözüküyor fakat aynen şu şekilde sepete eklemiştim
Alıntıyı görüntüle
Ama sepete ekleyince yok gözüküyor malesefNVMe M.2 SSD var ya.
Orada seçtiyseniz sepette gözükmese de M.2 SSD gelir size.Ama sepete ekleyince yok gözüküyor malesef![]()