hangi internet daha ideal

Reaksiyon skoru
49
biliyorum türkiyenin interneti çok kötü ve geri ama internetinden bi nebze de olsa memnun olan var mı hangi interneti önerirsiniz?

biliyorum türkiyenin interneti çok kötü ve geri ama internetinden bi nebze de olsa memnun olan var mı hangi interneti önerirsiniz?
altyapına göre değişir ama millenicom çok öneriyorlar bende yaklaşık 1 ay sonra millenicom bağlatıcam

Millenicom öneririm. Zaten davet koduyla da 1 ay ücretsiz kullanabiliyorsun.
Sorunuz olursa sorabilirsiniz.

altyapına göre değişir ama millenicom çok öneriyorlar bende yaklaşık 1 ay sonra millenicom bağlatıcam
kanka bağlattıktan sonra haber verir misin bana da çok öneriyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vodafone net 50 mbps vdsl kullanıyorum memnunum cs goda 60 ms valorantta 18 ms alıyorum.fiyatı 100 TL
vodafone yarı kısım çok kötü yarıssı da çok iyi diyor onu da düşünüyorum

kanka bağlattıktan sonra haber verir misin bana da çok öneriyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vodafone yarı kısım çok kötü yarıssı da çok iyi diyor onu da düşünüyorum
söylerim kanka sen acelen varmı ben haziran başı gibi bağlatıcam

Ben şuan turknet kullanıyorum. 4-5 ay oldu herhangi bir sıkıntısı yok. Sitesinden adresini girip altyapı olup olmadığını sorgulatabilirsin. Ya da direkt müşteri hizmetlerini arayabilirsin. Eğer geçmeyi düşünürsen müşteri hizmetleri yok. Uygulamasından yardım ediyorlar sorununu ordan bildiriyorsun. Şuan 78/10mbps internetim gayet memnunum.

Ben şuan turknet kullanıyorum. 4-5 ay oldu herhangi bir sıkıntısı yok. Sitesinden adresini girip altyapı olup olmadığını sorgulatabilirsin. Ya da direkt müşteri hizmetlerini arayabilirsin. Eğer geçmeyi düşünürsen müşteri hizmetleri yok. Uygulamasından yardım ediyorlar sorununu ordan bildiriyorsun. Şuan 78/10mbps internetim gayet memnunum.
kanka onu araştırdım da herkes müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor çok sorunlu interneti bazen iyi bazen kötü diyorlar onu da bi değerlandireceğim 1 ay zaten sözleşme yok olmazsa beğenmezsem iptal ederim

kanka onu araştırdım da herkes müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor çok sorunlu interneti bazen iyi bazen kötü diyorlar onu da bi değerlandireceğim 1 ay zaten sözleşme yok olmazsa beğenmezsem iptal ederim
Türknete bulaşma derim. Çok şikayetçi var.

Tahattutsuz bir şekilde tüm internetleri dene derim denemeden bulaşmamalisin
Herkes TT kötü diyor ama benim TT den bir sıkıntısını görmedim değişiyor hepsini denemelisin denemeden olmaz

Geri