Neler Yeni

Hangi internet firmasını tercih etmeliyim sizce?

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Superonline taahhütüm bitiyor 100Mbps kullanıyorum 129.90 TL'ye. Yeni sözleşmede benden 180 TL istiyorlar aynı paket için. Banada çok fazla geldi, internetimden memnunum ama bu paraları vermek istemiyorum. Önerebileceğiniz, kullanıp gayet memnun kaldığınız internet firmalarını önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler..

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Superonline taahhütüm bitiyor 100Mbps kullanıyorum 129.90 TL'ye. Yeni sözleşmede benden 180 TL istiyorlar aynı paket için. Banada çok fazla geldi, internetimden memnunum ama bu paraları vermek istemiyorum. Önerebileceğiniz, kullanıp gayet memnun kaldığınız internet firmalarını önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler..
Ben 2 yıl SuperOnline, sonrasında da TurkNet kullandım. İkisini de önermiyorum. Özellikle TurkNet'ten oldukça şikayetçiyim.
Hatta şöyle söyleyeyim, o kadar berbat bir firma ki yakın zamanda dosyasını hazırlayıp mahkemeye vermeyi düşünüyorum.

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
turknet kullanıyorum memnunum 94 mbps sabıt hız alıyorum

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Taahhüt bittiyse interneti iptal et sonra yine Superonline al. Çok daha uygun fiyat veriyorlar.

Ben de aynı sebepten başka operatöre geçtim birkaç ay sonra dayanamayıp yine Superonline aldım…

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
Ben 2 yıl SuperOnline, sonrasında da TurkNet kullandım. İkisini de önermiyorum. Özellikle TurkNet'ten oldukça şikayetçiyim.
Hatta şöyle söyleyeyim, o kadar berbat bir firma ki yakın zamanda dosyasını hazırlayıp mahkemeye vermeyi düşünüyorum.
nasıl bır sorun vardı kı turknette bende suana kadar hıcbır sorun cıkmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi superonlineden gayet memnundum ama yeni sözleşme fiyatı çok fazla geldi. Millenicom önerir misiniz?

L.lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
JJokeRR
zaten çoğu firmanın altyapısı yok ve bu yüzden TT nin alt yapısını kullanıyorlar türknet altyapın varsa istanbulda var diye biliyorum deneyebilirsin fakat ben birçok firmayı denenedim (TT,türknet.vodofone,dsmart) gibi yaklaşık 6-7 aydır kablonet kullanıyorum gerçekten mükemmel bir internet şu ana kadar hiçbir bağlantı problemim olmadı 1 kere sorun yaşadım modemden fiber kablo çıkmış(kopmuş) adamla geldi ertesi gün sabah 9 da halletti gitti daha öncesinde sorunum olduğunda TT yi arıyorsun şu gün çalışmıyoruz şu gün yoğunluk var e bu gün hafta sonuna denk geliyor falan neredeyse 1 hafta erteliyorlardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka türknet sürekli bağlantı problemi falan veriyor kopuyor bazen internet saçmalıyor rekabetçi oyunlarda ms artıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekirdağ'da oturuyorum. Kablonet bakmamıştım onuda düşünebilirim.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Altyapın uygunsa Türksat Kablonet,veya taahütsüz sağlayıcılar mesela Türknet veya Millenicom vs. zaten birçok firma TT'nin altyapısını kullanıyor yani aman Allahlık bir memmuniyeti hiçbir firmadan bulamıyorsun hepsinin şikayetleri var biraz kumar gibi mesela Türknet,özellikle altyapısı bulunduğu yerlerde göklere çıkarılıyor ama bazende yerin dibine sokuluyor,taahüt olmaması ve biraz daha uygun olmasından dolayı ben Türknet tercih ettim bugün geldi deneyimliyorum,100 mbit anlaşmalı paketimde şuan 30 mbit hız alıyorum... Not : Bingölde yaşıyorum Altyapı taze sıcak.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
"YAPA ile 100 Mbps'e kadar + Ücretsiz kurulum + 1 ay bedava" olarak başlattığımız abonelikte ilk ay 250 TL fatura gönderdi.
Daha sonra "Sistemde sıkıntı olmuş" dedikleri bu sıkıntıyı haftalarca çözmeyip ekstra gecikme faizi yansıttılar.
Sonrasında da interneti kesip "açma-kapama" ücreti kestiler.
Geçen 3 aydan sonra da Eylül-Ekim-Kasım ayı boyunca 3 ay 30 TL kurulum taksidi aldılar. (sözleşme ücretsiz kurulum)
Kasım ayında tamamını ödediğim fatura için, Ocak ayının ortasında arayıp;
"fatura eksik ödenmiş 13 TL ödemeniz gerekiyor, aksi takdirde bugünün sonunda internetiniz kesilecek, 25 TL ekstra açma kapama ücreti yansıtılacak" dediler.
Ve tüm bu süreç boyunca "VDSL 100 MBPS" olarak anlaşmamıza rağmen "ADSL 12 MBPS" internet verdiler.
Bu sadece ilk 6 ay olan olaylar.

Abartı geliyorsa bu da fatura örneği
eylul-detay-1575830695.jpg

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Vadafone kulanıyorum çok kötü internet hiç kulanmadım ama herkesin ediğine göre kendilerinde dediğine gore ciddi bir firma olan " TURKNET" kulanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,704
Üyeler
164,551
Son üye
kncburak
Top Bottom