Neler Yeni

Hangi internet firmasını tercih etmeliyim sizce?

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
"YAPA ile 100 Mbps'e kadar + Ücretsiz kurulum + 1 ay bedava" olarak başlattığımız abonelikte ilk ay 250 TL fatura gönderdi.
Daha sonra "Sistemde sıkıntı olmuş" dedikleri bu sıkıntıyı haftalarca çözmeyip ekstra gecikme faizi yansıttılar.
Sonrasında da interneti kesip "açma-kapama" ücreti kestiler.
Geçen 3 aydan sonra da Eylül-Ekim-Kasım ayı boyunca 3 ay 30 TL kurulum taksidi aldılar. (sözleşme ücretsiz kurulum)
Kasım ayında tamamını ödediğim fatura için, Ocak ayının ortasında arayıp;
"fatura eksik ödenmiş 13 TL ödemeniz gerekiyor, aksi takdirde bugünün sonunda internetiniz kesilecek, 25 TL ekstra açma kapama ücreti yansıtılacak" dediler.
Ve tüm bu süreç boyunca "VDSL 100 MBPS" olarak anlaşmamıza rağmen "ADSL 12 MBPS" internet verdiler.
Bu sadece ilk 6 ay olan olaylar.
cok garıp benden kurulum ucretı vs almadılar bıle 2 gunde baglantı ınternetım sabıt 100 tl oduyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi altyapısı bulunduğu bölgelerde bilemem fakat iyi olduğu söyleniyor
altyapısı olan ıcın mukemmel bence valorantta 12 ms alıyorum sabit internet kopması vs yasamadım sımdıye kadar

kırmızışarapp

80+ Silver
Ben 2 yıl SuperOnline, sonrasında da TurkNet kullandım. İkisini de önermiyorum. Özellikle TurkNet'ten oldukça şikayetçiyim.
Hatta şöyle söyleyeyim, o kadar berbat bir firma ki yakın zamanda dosyasını hazırlayıp mahkemeye vermeyi düşünüyorum.
Bölgeden bölgeye değişiyor hizmetleri her yerde aynı düzgün hizmeti verebilmesi için kendi altyapısı olması lazım. Ben 1000mbps gigafiber kullanıyorum bir sorun yok mesela. Ondan öncede 75mbps kullanıyordum türknet ama Türk Telekom altyapısıyla ve gayet memnundum. Kısacası altyapıya bağlı bir şey.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
cok garıp benden kurulum ucretı vs almadılar bıle 2 gunde baglantı ınternetım sabıt 100 TL oduyorum

altyapısı olan ıcın mukemmel bence valorantta 12 ms alıyorum sabit internet kopması vs yasamadım sımdıye kadar
Önceki mesaja faturalardan birini ekledim, bakabilirsin.
Temiz bir firma değil, abone olana kadar her türlü şeyi söylüyor.
Abone olduktan sonra Allah'a emanetsin.

kırmızışarapp

80+ Silver
Superonline taahhütüm bitiyor 100Mbps kullanıyorum 129.90 TL'ye. Yeni sözleşmede benden 180 TL istiyorlar aynı paket için. Banada çok fazla geldi, internetimden memnunum ama bu paraları vermek istemiyorum. Önerebileceğiniz, kullanıp gayet memnun kaldığınız internet firmalarını önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler..
Altyapı var belli ki. Şuan alabileceğin en ucuz ve düzgün internet Türknet bence.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bölgeden bölgeye değişiyor hizmetleri her yerde aynı düzgün hizmeti verebilmesi için kendi altyapısı olması lazım. Ben 1000mbps gigafiber kullanıyorum bir sorun yok mesela. Ondan öncede 75mbps kullanıyordum türknet ama Türk Telekom altyapısıyla ve gayet memnundum. Kısacası altyapıya bağlı bir şey.
Altyapı ile alakalı değil, firma ve hizmeti ile alakalı.
Evimin 27 mt. uzağında fiber saha dolabı var.
Civardaki dairelerde TurkNet'in sitesinden ne hız alırım sorgulaması yaptığım zaman en düşük 65 Mbps hız görüyorum.

TurkTelekom altyapısından sorguladığım zaman 84 Mbps görüyorum.
Bizzat telekomu arayıp yeni abonelik istiyor gibi görüştüm,
"Bulunduğum altyapıyla HiperNet aboneliği alabileceğimi ve 84 Mbps hız alabileceğimi" söylediler.

Mevcut adreste kavga dövüş 70 Mbps'e kadar çıkan internet şu an 45 Mbps ve daha fazlasını vermiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
En sevmediğim olay oldu "kararsızlık" :D millenicom nasıldır acaba kullanan oldu mu?

~Emo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Emre Baltacıoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik Genel
Instagram
emre_bltcgl
Steam
Emo
Discord
~Emo
En sevmediğim olay oldu "kararsızlık" :D millenicom nasıldır acaba kullanan oldu mu?
millenicomdan aşırı memnunum şuan kullanıyorum tek sıkıntı 35lik tarife kullanıyodum 80tl falan veriyodum 100 tl yaptılar onun dışında sıkıntı yaşamadım

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben özel biri değilim.
Herhangi sıradan bir vatandaş olarak zamanında abone oldum.
Yani konuyu açan kişiden herhangi bir farkım yok.
Bu da demek oluyor ki, aynı şeyleri o kişinin de yaşama ihtimali var.
Ben bu yüzden önermiyorum.

TurkTelekom FIBER dolabı evime 27 metre uzaklıkta.
Kullandığım modem de "Zyxel VMG3625-T50B"
TurkNet'in FIBER abonelerine verdiği modem ile aynı.
Yani özünde yüksek hızlı internet kullanmam için gereken her şart var.
img_vmg8623-t50b_f.png

Ama Eskişehir'in merkezinde verilen MAX hizmet bu.
Screenshot_56.png
Screenshot_38.png
Screenshot_39.png

Eğer bu civarda bir daireye taşınmak istersem ve "Acaba ne hız alabilirim" diye merak edersem de TurkNet'in verdiği cevap bu;
Screenshot_6.png

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Ben özel biri değilim.
Herhangi sıradan bir vatandaş olarak zamanında abone oldum.
Yani konuyu açan kişiden herhangi bir farkım yok.
Bu da demek oluyor ki, aynı şeyleri o kişinin de yaşama ihtimali var.
Ben bu yüzden önermiyorum.

TurkTelekom FIBER dolabı evime 27 metre uzaklıkta.
Kullandığım modem de "Zyxel VMG3625-T50B"
TurkNet'in FIBER abonelerine verdiği modem ile aynı.
Yani özünde yüksek hızlı internet kullanmam için gereken her şart var.
Alıntıyı görüntüle

Ama Eskişehir'in merkezinde verilen MAX hizmet bu.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Eğer bu civarda bir daireye taşınmak istersem ve "Acaba ne hız alabilirim" diye merak edersem de TurkNet'in verdiği cevap bu;
Alıntıyı görüntüle
Ben de çok sorun yaşadım. Hem Türknetle hem Netspeedle. Millenicom da çok farklı değildir bence ama bir bilgim yok.

Superonlineden devam et. Fiyat İçin de dediğim taktiği uygula ya da MH ile konuş düşürmeleri gerek fiyatı. Bana 150 liraya 200Mbps veriyorlar çünkü 😅

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Superonline taahhütüm bitiyor 100Mbps kullanıyorum 129.90 TL'ye. Yeni sözleşmede benden 180 TL istiyorlar aynı paket için. Banada çok fazla geldi, internetimden memnunum ama bu paraları vermek istemiyorum. Önerebileceğiniz, kullanıp gayet memnun kaldığınız internet firmalarını önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler..
Kablonet kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım Yeni abonelere ilk ay bedava, 100mbps akıllı sınırsız internet 2 yıllık taahhütle ilk 12 ay 100 TL diğer 12 ay 110 TL tek can sıkıcı yanı 7 den sonra hızın düşmesi ( 7/24 100mpbs hızın fiyatı 150 TL )

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Kablonet kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım Yeni abonelere ilk ay bedava, 100mbps akıllı sınırsız internet 2 yıllık taahhütle ilk 12 ay 100 TL diğer 12 ay 110 TL tek can sıkıcı yanı 7 den sonra hızın düşmesi ( 7/24 100mpbs hızın fiyatı 150 TL )
Kablonet de iyi ama çok pahalı. Ben de kablonete geçecektim ama çok yüksek fiyatlar istiyorlar 100Mbps için 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Ben de çok sorun yaşadım. Hem Türknetle hem Netspeedle. Millenicom da çok farklı değildir bence ama bir bilgim yok.

Superonlineden devam et. Fiyat İçin de dediğim taktiği uygula ya da MH ile konuş düşürmeleri gerek fiyatı. Bana 150 liraya 200Mbps veriyorlar çünkü 😅
Sanırım öyle yapmak zorunda kalıcam internetten baktığım zaman 200mbps internet ilk 12 ay 150 tl sonrasında ise 160 tl.

Bana lazım olan saat zaten 7'den sonra :D

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Sanırım öyle yapmak zorunda kalıcam internetten baktığım zaman 200mbps internet ilk 12 ay 150 TL sonrasında ise 160 TL.

Bana lazım olan saat zaten 7'den sonra :D
  • Bu kampanyadan yeni ve mevcut bireysel Turkcell Superonline Fiber internet müşterileri Turkcell Superonline tarafından sunulan hediyeli bir cihaz kampanyasından hali hazırda yararlanmıyor ve farklı kampanyalara geçişe izin veren kampanyalardan birinden yararlanıyor ise, ayrıca Turkcell Superonline aboneliği askıya alınmamış olmak koşulu ile yararlanabilirler.

Kampanyaların altında böyle yazıyor. Yeni müşteriye özel değil yani size de vermeleri gerek. Bence MH ilk bi kazıklamaya çalışalım demiş, konuşursan o paketleri alırsın diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,722
Üyeler
164,555
Son üye
Wost1n
Top Bottom