100/105 daha mantıklı benceAltyapım 63 mps destekliyor.
35 Mps 95 TL lik paketi mi almam daha mantıklı yoksa 100 Mps 105 TL'lik paketi mi?
Bir de önerdiğiniz internet sağlayıcısı var mı?
Soru mu? Tabiiki 100Mps. 10Tl farkla 63mbps kullanırsın.Altyapım 63 mps destekliyor.
35 Mps 95 TL lik paketi mi almam daha mantıklı yoksa 100 Mps 105 TL'lik paketi mi?
100 mbps.Altyapım 63 mps destekliyor.
100 alman daha mantıklı sabitletirsin 60 civarına miss gibi kullanırsınAltyapım 63 mps destekliyor.
TTNET kimse önermiyordu fakat aldık. Şu anda ise TTNET Fiber 35mbs kullanıyoruz ama 50'yi görüyor arada. Upload 8. 1-2 ay öncesine kadar 24mbs kullanıyordum o da 35mbs civarı görüyorduAltyapım 63 mps destekliyor.
Modem de verdiler mi üzerine baskanAltyapım 63 mps destekliyor.
tabii ki 10tl farkla 100 mbps daha mantikli. ISS olarakta NetSpeed oneririm 35 mbps 86 100 mbps 98tl ye bulunuyor. Ayrica internette fazla takilan biri degilseniz 35 mbps 100 gb kotali 8 internet 63tl oluyor. Kotayi asarsanizda gb basi 1 tl aliyor ve fiyat 86tl oldugunda kota sinirsiz oluyor ve fiyatta sabitleniyor. 2 35 mbps paketinde mantigi ayni ancak 2. anlattigim daha mantikli oluyor. Ayrica davey kodu ile indirimli fiyatlada kullanirsiniz. 2 aylik deneyimimi bu konuda paylastim oraya bakabilirsiniz.Altyapım 63 mps destekliyor.
Netspeed'e de baktım da çevremde kullanan olmadığı için sorun yaşamak istemiyorum. Baya arada kaldım.tabii ki 10tl farkla 100 mbps daha mantikli. ISS olarakta NetSpeed oneririm 35 mbps 86 100 mbps 98tl ye bulunuyor. Ayrica internette fazla takilan biri degilseniz 35 mbps 100 gb kotali 8 internet 63tl oluyor. Kotayi asarsanizda gb basi 1 TL aliyor ve fiyat 86tl oldugunda kota sinirsiz oluyor ve fiyatta sabitleniyor. 2 35 mbps paketinde mantigi ayni ancak 2. anlattigim daha mantikli oluyor. Ayrica davey kodu ile indirimli fiyatlada kullanirsiniz. 2 aylik deneyimimi bu konuda paylastim oraya bakabilirsiniz.
Öneri - 3 aylık NetSpeed deneyimim
Merhaba Netspeed'e gecerken NetSpeed'e gecis tecrubem adinda konu acmistim. Aboneligim 2 ayı gecti ve deneyimlerimi paylasayim dedim. Oncelikle Türk Telekom'dan gectigimi ve altyapima 76 Mbps tanimlandigini belirteyim. Tanimlanan 76 Mbps'nin 73 74 Mbps hizi stabil sekilde aliyorum. Netspeed...forum.donanimarsivi.com
Altyapinizda sorun yoksa sorun cikarmaz. Ayrica hangi sehirdesiniz?Netspeed'e de baktım da çevremde kullanan olmadığı için sorun yaşamak istemiyorum. Baya arada kaldım.
SivastayımAltyapinizda sorun yoksa sorun cikarmaz. Ayrica hangi sehirdesiniz?
Sivastayım