Evime internet almak istiyorum

aligcr3

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar Gaziantep'de yaşıyorum. Evimde superonline fiber 25mb internet var. Altyapım superonline fiber altyapısını destekliyor. Ailem televizyon izleyerek vakit geçirmeyi seviyor. Bu yüzden de turkcell tv+ da mevcut. Sanırım taahhütümüz bitmiş. Babam da hangi firmaya geçsek diye sordu. Hem televizyon paketi olan hem de interneti olan sizce bu devirde alınabilecek en makul seçenek hangisidir?

Televizyon paketi olan çok firma yok. İnterneti güzel olan ve makul fiyatlarda hizmet veren bir sağlayıcıyı altyapınıza göre seçebilirsiniz. TV içinde Netflix ve benzeri uygulamalar satın alabilirsiniz.

İlla televizyon paketi olmasına gerek yok ekstra önerileriniz varsa onları da yapabilirim. Bir şekilde televizyon kanallarına erişim olması yeterli.

Arkadaşlar Gaziantep'de yaşıyorum. Evimde superonline fiber 25mb internet var. Altyapım superonline fiber altyapısını destekliyor. Ailem televizyon izleyerek vakit geçirmeyi seviyor. Bu yüzden de turkcell tv+ da mevcut. Sanırım taahhütümüz bitmiş. Babam da hangi firmaya geçsek diye sordu. Hem televizyon paketi olan hem de interneti olan sizce bu devirde alınabilecek en makul seçenek hangisidir?
Televizyon paketi plarak tv+ dışında bide Tivibu ve kablonet var. Turkcell altyapısında hizmet veren firma çok az. Turkcell den devam etmeni öneririm. Eski müşterilere özel indirimler oluyor

Bu kutudan var ise 1 gbsn internet bağlatabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,971
Üyeler
191,191
Son üye
vaterlos
Geri