Hangi İnternet sağlayıcısı ?

Saian SS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
440
evet arkadaşlar neredeyse 10 yıldır Türk telekom kullanıyordum ve değiştirmeye karar verdim herhangi bir problemim olmadı ama artık daha hızlı internet istiyorum 1 ay sonra taahütüm bitecek şimdiden araştırmaya başladım Türknet düşünüyorum ama şöyle bir gariplik var aynı apartmanda benim evime 100mb verirken bi alt katıma 35 mb verebileceğini söylüyor bu neden oluyor siz ne önerirsiniz yer yozgat

bende türk telekom kullanıyorum ama taahütüm bitince türknete geçiceğim

şuan forumda önerilenler türknet ve millenicom

müşteri hizmetlerinin kötü oldugunu söylüyoarlar gerçekten o kadar kötü mü ?
Genelde işiniz düşmüyor zaten ama iyi değiller. Zaten fiyat olarak ucuz olmasının ana sebebi bu. Ödediğin paraya göre hizmet alıyorsun kapitalist düzen.

Genelde işiniz düşmüyor zaten ama iyi değiller. Zaten fiyat olarak ucuz olmasının ana sebebi bu. Ödediğin paraya göre hizmet alıyorsun kapitalist düzen.
Anladım peki aradıgımda bana alacagımı söyleyecekleri internet hızı doğru olur mu çünkü dediğim gibi 8.katta oturuyorum 8.kata 100mb veriyor diyo 7.kata 35 mb neden böyle

Binaya 100mbps ulaşıyorsa sizede onu verirler tabi iç tesisatınızda bir problem yok ise

Anladım peki aradıgımda bana alacagımı söyleyecekleri internet hızı doğru olur mu çünkü dediğim gibi 8.katta oturuyorum 8.kata 100mb veriyor diyo 7.kata 35 mb neden böyle
Muhtemelen o bir bug. Çok takmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,378
Üyeler
185,718
Son üye
fatihep0
Geri