Neler Yeni

Hangi internet Sağlayıcısı

T.F.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa K.
Arkadaşlar şuan Telekom altyapısı var evde aklımda Millenicom ve netspeed var ayrıca gıbırnet e de iyi diyolar sizce hangisi tercih edilirse pişman etmez

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,565
İsim
Cengiz
Arkadaşlar şuan Telekom altyapısı var evde aklımda Millenicom ve netspeed var ayrıca gıbırnet e de iyi diyolar sizce hangisi tercih edilirse pişman etmez
Ben Türksat Kablonet Kullanıyorum 6 Yıldır Öneririm Altyapın Varsa

Rufo

80+
Bir arkadaş daha sormuştu.

https://gibir.net.tr/on-odeme-formu 1yıllık yada 2 yıllık peşin ödersen aylık 220 ye geliyor. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum turknet millenicom ne veriyorsa aşağı yukarı aynı değerleri alıyorum. Tavsiye ederim.

T.F.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyw beyler

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Netspeed kullanıyorum. Müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar. Müşteri hizmetlerine bağlanmak 10 saniye sürüyor.
Ayrıca netspeed ile TT arasında anlaşma varmış, bunu bize gelen TT çalışanı söyledi. Kurulumu sıfırdan yaptılar. Eğer anlaşma olmasaydı sadece uçları birleştirirdik dedi.

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Furkan Demir
Altyapı varsa net Kablonet öneririm

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Bu saydıklarının hepsi Türk Telekom alt yapısı kullanıyordur çok yüksek ihtimalle. Türk telekoma gidip Tahattüt yaptıracağına Millenicom gibi sağlayıcılardan tahattütsüz bir internet alman daha iyi olacaktır senin için

Semiramis41

80+ Bronze
Gıbırnet tavsiye ediyorum uygun fiyat güzel internet

T.F.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa K.
Bu saydıklarının hepsi Türk Telekom alt yapısı kullanıyordur çok yüksek ihtimalle. Türk telekoma gidip Tahattüt yaptıracağına Millenicom gibi sağlayıcılardan tahattütsüz bir internet alman daha iyi olacaktır senin için
Bide bişe sorcam bildiğiniz iyi fiber modem / router var mı bütçe maks 2 3k

Top Bottom