Hangi internet Sağlayıcısı

T.F.

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar şuan Telekom altyapısı var evde aklımda Millenicom ve netspeed var ayrıca gıbırnet e de iyi diyolar sizce hangisi tercih edilirse pişman etmez

Arkadaşlar şuan Telekom altyapısı var evde aklımda Millenicom ve netspeed var ayrıca gıbırnet e de iyi diyolar sizce hangisi tercih edilirse pişman etmez
Ben Türksat Kablonet Kullanıyorum 6 Yıldır Öneririm Altyapın Varsa

Bir arkadaş daha sormuştu.

https://gibir.net.tr/on-odeme-formu 1yıllık yada 2 yıllık peşin ödersen aylık 220 ye geliyor. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum turknet millenicom ne veriyorsa aşağı yukarı aynı değerleri alıyorum. Tavsiye ederim.

Netspeed kullanıyorum. Müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar. Müşteri hizmetlerine bağlanmak 10 saniye sürüyor.
Ayrıca netspeed ile TT arasında anlaşma varmış, bunu bize gelen TT çalışanı söyledi. Kurulumu sıfırdan yaptılar. Eğer anlaşma olmasaydı sadece uçları birleştirirdik dedi.

Altyapı varsa net Kablonet öneririm

Bu saydıklarının hepsi Türk Telekom alt yapısı kullanıyordur çok yüksek ihtimalle. Türk telekoma gidip Tahattüt yaptıracağına Millenicom gibi sağlayıcılardan tahattütsüz bir internet alman daha iyi olacaktır senin için

Gıbırnet tavsiye ediyorum uygun fiyat güzel internet

Bu saydıklarının hepsi Türk Telekom alt yapısı kullanıyordur çok yüksek ihtimalle. Türk telekoma gidip Tahattüt yaptıracağına Millenicom gibi sağlayıcılardan tahattütsüz bir internet alman daha iyi olacaktır senin için
Bide bişe sorcam bildiğiniz iyi fiber modem / router var mı bütçe maks 2 3k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,098
Üyeler
197,126
Son üye
Emirh4nn
Geri