Bu firmalar TTnet altyapısından alıyor (Türknet yapası varsa Türknet hariç) O yüzden şuan adsl kullanmıyorsanız ve sorun yaşıyorsanız düzelmeme ihtimali çok yüksek ttnette ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz ve hangi paketmerhaba dostlar türktelekomdan rezil bir verim alıyorum ve aklımda Türknet, Milleni, ve Netspeed gibi sağlayıcılar var fiyatlarıda gayet uygun, İzmirde yaşıyorum altyapı sonuçları aşağıda mevcut sizce hangisi tercih edilmeli?
Alıntıyı görüntüle
16'lık paketi kullanıyorum ve şuan testlere baktıgımda 5-6mbps zor görüyorum siteler vs çok yavaş açılıyor bazen açılmadığı bile oluyor.Bu firmalar TTnet altyapısından alıyor (Türknet yapası varsa Türknet hariç) O yüzden şuan adsl kullanmıyorsanız ve sorun yaşıyorsanız düzelmeme ihtimali çok yüksek ttnette ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz ve hangi paket
Şöyle altyapınız vdsl destekliyor olsaydı o hızları sonuna kadar alırdınız anormal olan bu aslında16'lık paketi kullanıyorum ve şuan testlere baktıgımda 5-6mbps zor görüyorum siteler vs çok yavaş açılıyor bazen açılmadığı bile oluyor.
@alpolojix16'lık paketi kullanıyorum ve şuan testlere baktıgımda 5-6mbps zor görüyorum siteler vs çok yavaş açılıyor bazen açılmadığı bile oluyor.
Verimden emin olmadığım için taahhütlü düşünmüyorum :/Altyapı varsa kablonet.
Şöyle altyapınız vdsl destekliyor olsaydı o hızları sonuna kadar alırdınız anormal olan bu aslında
2. olarak hat değerlerinizi atar mısınız ?
Bu değerlerle 6Mbps görmeniz bile güzel..Verimden emin olmadığım için taahhütlü düşünmüyorum :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
pek bilgim yok ama bu mu oluyor hat değerleri?
Alıntıyı görüntüle
Size önerim şu taahhütsüz bir fimaya geçin ve vdsl performansına bakın.Verimden emin olmadığım için taahhütlü düşünmüyorum :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
pek bilgim yok ama bu mu oluyor hat değerleri?
Alıntıyı görüntüle