Neler Yeni

Öneri Hangi internet sağlayıcısına geçilmeli?

Fuyklxrd

80+
merhaba dostlar türktelekomdan rezil bir verim alıyorum ve aklımda Türknet, Milleni, ve Netspeed gibi sağlayıcılar var fiyatlarıda gayet uygun, İzmirde yaşıyorum altyapı sonuçları aşağıda mevcut sizce hangisi tercih edilmeli?

1638640930304.png

Elefterios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
sanırsam 3üde türk telekomun alt yapısını kullanıyor kendinize hangisi daha cazip geliyorsa onu alın eğer alt yapınızda bir sorun yoksa türknete geçebilirsiniz

Fuyklxrd

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanırsam 3üde türk telekomun alt yapısını kullanıyor kendinize hangisi daha cazip geliyorsa onu alın eğer alt yapınızda bir sorun yoksa türknete geçebilirsiniz
altyapımdan pek emin değilim bunu nasıl kontrol ettirebilirim?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
merhaba dostlar türktelekomdan rezil bir verim alıyorum ve aklımda Türknet, Milleni, ve Netspeed gibi sağlayıcılar var fiyatlarıda gayet uygun, İzmirde yaşıyorum altyapı sonuçları aşağıda mevcut sizce hangisi tercih edilmeli?

Alıntıyı görüntüle
Bu firmalar TTnet altyapısından alıyor (Türknet yapası varsa Türknet hariç) O yüzden şuan adsl kullanmıyorsanız ve sorun yaşıyorsanız düzelmeme ihtimali çok yüksek ttnette ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz ve hangi paket

Fuyklxrd

80+
Bu firmalar TTnet altyapısından alıyor (Türknet yapası varsa Türknet hariç) O yüzden şuan adsl kullanmıyorsanız ve sorun yaşıyorsanız düzelmeme ihtimali çok yüksek ttnette ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz ve hangi paket
16'lık paketi kullanıyorum ve şuan testlere baktıgımda 5-6mbps zor görüyorum siteler vs çok yavaş açılıyor bazen açılmadığı bile oluyor.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
16'lık paketi kullanıyorum ve şuan testlere baktıgımda 5-6mbps zor görüyorum siteler vs çok yavaş açılıyor bazen açılmadığı bile oluyor.
Şöyle altyapınız vdsl destekliyor olsaydı o hızları sonuna kadar alırdınız anormal olan bu aslında
2. olarak hat değerlerinizi atar mısınız ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Altyapı varsa kablonet.

Fuyklxrd

80+

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Verimden emin olmadığım için taahhütlü düşünmüyorum :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

pek bilgim yok ama bu mu oluyor hat değerleri?

Alıntıyı görüntüle
Size önerim şu taahhütsüz bir fimaya geçin ve vdsl performansına bakın.
En kötü en düşük paketine geçip oradan devam edersiniz çünkü başka altyapı yoksa buna mahkumsunuz.

Fuyklxrd

80+
Anladım teşekkürler
Size önerim şu taahhütsüz bir fimaya geçin ve vdsl performansına bakın.
En kötü en düşük paketine geçip oradan devam edersiniz çünkü başka altyapı yoksa buna mahkumsunuz.

Top Bottom