Neler Yeni

Yardım Hangi İnternet Sağlayıcısına geçmeliyim??

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Mehmetcan İvrendi
Merhaba arkadaşlar,
Bu ay Türk Telekom ile olan 2 yıllık taahhütüm bitiyor. 35 Mbps hız için 299 TL civarı ödüyorduk
(Tam hatırlamıyorum)ama şimdi fiyatlar çok artmış. Başka bir operatöre geçmeli miyim, yoksa Türk Telekom’da uygun bir paket var mı? Eğer sağlayıcı değiştirmem gerekiyorsa, hangisini önerirsiniz?

Not: Bölgemde fiber altyapı var ve şu anda fiber kullanıyorum.
Türk Telekom’da LOL oynarken yüksek ping sorunları yaşıyordum, evde kimse olmasa bile. Bu yüzden tekrar Türk Telekom’u seçmekte kararsızım.

Latino1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
XKralTR
Merhaba arkadaşlar,
Bu ay Türk Telekom ile olan 2 yıllık taahhütüm bitiyor. 35 Mbps hız için 299 TL civarı ödüyorduk
(Tam hatırlamıyorum)ama şimdi fiyatlar çok artmış. Başka bir operatöre geçmeli miyim, yoksa Türk Telekom’da uygun bir paket var mı? Eğer sağlayıcı değiştirmem gerekiyorsa, hangisini önerirsiniz?

Türk Telekom’da LOL oynarken yüksek ping sorunları yaşıyordum, evde kimse olmasa bile. Bu yüzden tekrar Türk Telekom’u seçmekte kararsızım.
Comnet kullanıyorum. Eğer davet kodumla gelirseniz 1 ay size 1 ay bana hediye oluyor. Geçip geçmemek size kalmış. Reklam yaptığımı düşünmeyin. Hatta şöyle diyeyim. Bende ilk başta risk almamak için 1 aylık aldım ve 1 ay bedava geldi. (Davet kodu kullandım.) 2 aylığına şu an 339 TL ödüyorsunuz. Yani 169.5 TL aylık. Beğenmezseniz çıkarsınız ama ben çok memnunum. 1 yıl daha uzatacağım. Ms genelde ortalama 20 yani Türkiye şartlarında olağanüstü denebilir. Her siteye giriş yapıyor VPN'siz. Son olarak ön ödemeli yani ödeyip kullanıyorsunuz. Ama altyapı Türk telekomun zaten tüm issler öyle. 2 ay içinde 1 sorun bile yaşamadım. Hatta 1 keresinde modemi kapatmıştım şehir dışındaydim. Beni arayıp bir sorun mu var internetinizde diye sormuşlardı. Şaşırmıştım. Artık kalitesini siz düşünün.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Comnet kullanıyorum. Eğer davet kodumla gelirseniz 1 ay size 1 ay bana hediye oluyor. Geçip geçmemek size kalmış. Reklam yaptığımı düşünmeyin. Hatta şöyle diyeyim. Bende ilk başta risk almamak için 1 aylık aldım ve 1 ay bedava geldi. (Davet kodu kullandım.) 2 aylığına şu an 339 TL ödüyorsunuz. Yani 169.5 TL aylık. Beğenmezseniz çıkarsınız ama ben çok memnunum. 1 yıl daha uzatacağım. Ms genelde ortalama 20 yani Türkiye şartlarında olağanüstü denebilir. Her siteye giriş yapıyor VPN'siz. Son olarak ön ödemeli yani ödeyip kullanıyorsunuz. Ama altyapı Türk telekomun zaten tüm issler öyle. 2 ay içinde 1 sorun bile yaşamadım. Hatta 1 keresinde modemi kapatmıştım şehir dışındaydim. Beni arayıp bir sorun mu var internetinizde diye sormuşlardı. Şaşırmıştım. Artık kalitesini siz düşünün.
Açıkçası daha bügün Foruma Katılıp 3 mesajınız varken reklam değil diye önermeniz bana garib geldi

ve ping değeri ile Müşteri hizmetleri konusunda Şikayetler hayli fazla Yani fiyatı'da göz önüne Alınca İyi bir hizmet vermediği belli gibi şahsen

Latino1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
XKralTR
Açıkçası daha bügün Foruma Katılıp 3 mesajınız varken reklam değil diye önermeniz bana garib geldi

ve ping değeri ile Müşteri hizmetleri konusunda Şikayetler hayli fazla Yani fiyatı'da göz önüne Alınca İyi bir hizmet vermediği belli gibi şahsen
Eski hesabına giriş yapamadım ondan hocam. İsmi Latino yine. Forumda eski.konularda arattim 2 ay önce bakabilirsiniz. Mesajda da yazdığım gibi bende şikayetler nedeniyle 1 ay denemeli aldım. Almamin sebebi Site yöneticisi Abdullah abinin de önerisinden dolayı. Pişman olmadım. Almak size kalmış. Şikayetler konusunda ben genelde detaylı araştıririm. Yani şikayet çoksa bu kötüdür demem. Şikayetleri ben size genel olarak özetlemem gerekirse altyapısı normalde de kötü olan şehirlerde internetlerinde kopma sorunları yaşananlar veya interneti beğenmeyip kapatmaya çalışınca iade alamadıkları için (ki bu doğru) Şikayetvar yazıyorlar. İsterseniz gidip bakabilirsiniz. Ping sorunu, kopma sorunu gibi şikayetler ben yaşamadım. Üstte yazdığım şikayetler zaten her iss de olabilecek durumdur. Ki ben bu riske girerek 2 aylık satın almış biriyim. Kanıt açısından destek kayıtlarımi ve ödediğim tutarı atıyorum. Başlangıç süresine bakabilirsiniz. Destek kaydım zaten yok. Ayrıca reklam yapmadigima bir ispat daha olsun diye bugün yeni bir konu açmıştım sizden önce. Davet kodu lazım diye. Reklamini yapsam başkasından davet kodu istemem gidip direkt davet kodum budur, buyrun alın derim. Üstüne üstlük size hemen buyrun davet kodum şudur demedim. Beğenirseniz davet kodu verebilirim dedim. Her neyse alırsınız, almazsiniz tercih size ait. Benim internetimin son günü bugün. Eğer alacaksınız ikimize de yardımı dokunsun diye size yorum atmıştım. Benden davet kodu alırsınız almazsanız yine size kalmış. Sizi de iyi anlıyorum bu kadar şikayeti olan bir iss güvenmek 2 ay öncesine kadar bende sizin gibi düşünüyordum ama dediğim gibi tercih sizin. İyi günler.
Not: 2 ay 339 TL verirseniz bence bir şey kaybetmezsiniz. Çünkü diğer iss ler yine 6 ay 1 yıl gibi ücret alıyorlar.

Ekler

• IMG_0954.png
    IMG_0954.png
    195.3 KB · Hit: 4
  • IMG_0955.png
    IMG_0955.png
    110.3 KB · Hit: 4
  • IMG_0956.png
    IMG_0956.png
    98.1 KB · Hit: 3
Son düzenleme:

Birileri

80+
Merhaba arkadaşlar,

8-9 aydır fiber altyapıda comnet kullanıyorum. Ben 500 mbps paketini alıyorum, fiyat olarak iyi ama ara ara sorun olmuyor da değil. Fiyat performans olarak öneririm. Satın alacaksanız 1 veya 3 aylık olarak alın, kişisel sorun yaşarsanız herhangi bir çözümleri olmuyor. Ben şuana kadar tüm kullanıcıların aynı anda yaşadığı sorunlar dışında sorun yaşamadım. Aylık 1-2 kere kısa süreli (1 saatten az) kesinti yaşadığım oluyor. Çok nadir akşam 9-10 civarında veri kaybı yaşadığım oluyor. Türktelekom altyapısında kimden alırsanız alın kusursuz internet olmuyor. Ya TT ye fahiş fiyat ödeyeceksiniz yada böyle hafif sorunlu firmalara geçeceksiniz. Bizim mahalleye Turknet fiber kablo çekmiş, altyapısını tamamen kursunda kurtulayım şu TT altyapısından.
Edit: İlk girdiğim zamanlarda 2-3 hafta kadar süren internetin aşırı yavaş olması ve bazı sitelere erişim olmaması durumu yaşanmıştı. Tüm comnet müşterileri bu sorunu yaşıyordu haberiniz olsun.

Top Bottom