Hasan enes
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 184
- İsim
- Hasan enes
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablonet düşündüm reis 1000 e kadar destekli ama 25 mps kullanıyorum şuan 100 işimi görür diye düşünüyorum ama baktım 100 ile 1000 arasında öyle aham şaham fark yok 1000 alabilirim + birde spor paketleri film paketleride ücretsiz gözüküyor ne kadar doğru bilmiyorum ama superlig falan ucretsizse çok iyi olurAlternatif firmalardan hizmet alırsanız sorun oldumu sistem şöyle işler. Firmanıza arıza kaydı açarsınız, firmanızda Telekom'a sizin adınıza kayıt açar. Sorunun çözüm süresini de Telekom'un müdahalesi belirler. Süreç kısa da olabilir uzunda. Uzadığında firmanıza sitem ettiğinizde biz altyapıya müdahale edemiyoruz yanıtı alabilirsiniz. Bunu göz önünde bulundurmanız lazım.
Ben riske girmem derseniz altyapı sahibinden hizmet almanız daha mantıklı olur; o da biraz tuzlu olur. Taahhüt senedi imzalamanız lazım. İp tv (legal olmayan) ve oyun ping konusu hangi firmadan alırsanız alın biraz sıkıntılı. Baağlantı türünüz (fiber değilse), lokasyonunuz ve hizmet aldığınız firmanın interneti hangi rotadan dolandırdığı önemli.
Altyapı sağlayıcısı derseniz Telekom ve Kablonet
Alternatif derseniz; Fixnet, Gigaspeed, Netbone