Telekom kullanıyorum önermiyorum tavsiyem Türknet81 mbps destekliyor altyapım şuan vdsl altyapıda varmış ama şuan adsl kullanıyorum sizce hangi internet sağlayıcısı daha iyi ?
Daha önce TurkNet kullandın mı?Telekom kullanıyorum önermiyorum tavsiyem Türknet
@RennesHangi paket sence ?
Ben kullanmadım fakat çevremde kullanan çok arkadaşım var hepsi memnunDaha önce TurkNet kullandın mı?
81 mbps destekliyor altyapım şuan vdsl altyapıda varmış ama şuan adsl kullanıyorum sizce hangi internet sağlayıcısı daha iyi ?
Millenicom aliniz.
35 lik paket yeter mi 100 lük olanda 81 desteklediği için nasıl olsa 100 almaya gerek yok diye düşündüm deRehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.com
Bence 100 lük için değer 81 desteklediği için kopma olacağını düşünmüyorum ama sen de isteğine ve ihtiyacına göre 35 te alabilirsin.35 lik paket yeter mi 100 lük olanda 81 desteklediği için nasıl olsa 100 almaya gerek yok diye düşündüm de
Şu an en iyi ve en revaçta olan ISS Millenicom. Neden önermiyorsun?Altyapınız fiber değil ise millenicom önermiyorum
Hocam adsl de fibere göre daha çok sorun çıkabiliyor millenicom un teknik ekibi çok yavaş ondan dedimBence 100 lük için değer 81 desteklediği için kopma olacağını düşünmüyorum ama sen de isteğine ve ihtiyacına göre 35 te alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an en iyi ve en revaçta olan ISS Millenicom. Neden önermiyorsun?