Yo
Yo.
Bak geçmişteki TTNET ADSL Reklamlarına bakarsan TT İle birlikte internet hizmeti sağlayacak firmalar arasında TurkNet de vardı.
Bak bu reklamda TT Bünyesinde Doping bulunuyor. Doping kimindi biliyor musun? Millenicom'un.
Smile Net var. O ne biliyor musun? Şu anda ismi D-SMART (hala kötüler).
Ve TTNET İle TurkNet var. TTNET Telekom bünyesine katıldı TurkNet de Telekom bünyesinden ayrıldı.
Eskiden doping'in yaptığı açıklamalarda (altyapımız var) demişler ve buradan da zamanında TT ile bir ortaklık olabileceği fikri çıkıyor.
Eğer TurkNet de eskiden TT Bünyesinde olduysa ve aralarında bir rekabet söz konusu ise bunun için yapılabilecek bir şey yok.
Ayrıca TT ile doping bünyeden ayrılıp tekel olarak TT Seçilince doping ile olmasa da nedense TurkNet ile bir rekabet söz konusu ama TT'nin turkneti tekte eleyeceği belli. Daha doğru düzgün bir altyapı çalışması bile yapmıyorlar.
Neyse. Yani Öncelik mevzusu evet var ama o kadar da abartılacak cinsten değil. Adam ne yapsın Ben 190TL Para veriyorum gidip aynı binada önce bana mı bakacak yoksa turknet kullanana milleni kullanana mı.