Neler Yeni

Hangi internet sağlayıcısını kullanmalıyım sizce ?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Hocam adsl de fibere göre daha çok sorun çıkabiliyor millenicom un teknik ekibi çok yavaş ondan dedim
Bir kere teknik ekibi İstanbul dışında TT ekipleri kullanılıyor ve kendi ekipleri de TT ekipleri de çok hızlı iş yapıyor çoğu zaman onun dışında ADSL altyapıda hangi firmaya geçersen geç sorun yaşama riskin var çünkü çok eski bir altyapı ve genellikle 20-30 yıllık kablolar oluyor. O yüzden söylediklerin doğru değil.

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
Bir kere teknik ekibi İstanbul dışında TT ekipleri kullanılıyor ve kendi ekipleri de TT ekipleri de çok hızlı iş yapıyor çoğu zaman onun dışında ADSL altyapıda hangi firmaya geçersen geç sorun yaşama riskin var çünkü çok eski bir altyapı ve genellikle 20-30 yıllık kablolar oluyor. O yüzden söylediklerin doğru değil.
TT kendi müşterilerine öncelik veriyor bizzat yaşadım

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Ben yaşamadım ve Türknet dışında başvuru sıralamasına göre gidiyorlar. Türknet'le eskiden kalma kavgaları olduğu için Türknet müşterilerine gitmiyorlar :D . Bu arada sen yaşadın diye herkes yaşayacak diye bir kaide yok lütfen bilgilerinden emin ol ve nesnel olduğuna da emin ol öyleyorum yap. Bu yazdıklarımı da lütfen art niyetli anlama sadece hatanı düzelt diye söylüyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Hocam adsl de fibere göre daha çok sorun çıkabiliyor millenicom un teknik ekibi çok yavaş ondan dedim
Yo
Yo.
Bak geçmişteki TTNET ADSL Reklamlarına bakarsan TT İle birlikte internet hizmeti sağlayacak firmalar arasında TurkNet de vardı.
Bak bu reklamda TT Bünyesinde Doping bulunuyor. Doping kimindi biliyor musun? Millenicom'un.
Smile Net var. O ne biliyor musun? Şu anda ismi D-SMART (hala kötüler).
Ve TTNET İle TurkNet var. TTNET Telekom bünyesine katıldı TurkNet de Telekom bünyesinden ayrıldı.
Eskiden doping'in yaptığı açıklamalarda (altyapımız var) demişler ve buradan da zamanında TT ile bir ortaklık olabileceği fikri çıkıyor.

Eğer TurkNet de eskiden TT Bünyesinde olduysa ve aralarında bir rekabet söz konusu ise bunun için yapılabilecek bir şey yok.
Ayrıca TT ile doping bünyeden ayrılıp tekel olarak TT Seçilince doping ile olmasa da nedense TurkNet ile bir rekabet söz konusu ama TT'nin turkneti tekte eleyeceği belli. Daha doğru düzgün bir altyapı çalışması bile yapmıyorlar.

Neyse. Yani Öncelik mevzusu evet var ama o kadar da abartılacak cinsten değil. Adam ne yapsın Ben 190TL Para veriyorum gidip aynı binada önce bana mı bakacak yoksa turknet kullanana milleni kullanana mı.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Yo

Yo.
Bak geçmişteki TTNET ADSL Reklamlarına bakarsan TT İle birlikte internet hizmeti sağlayacak firmalar arasında TurkNet de vardı.
Bak bu reklamda TT Bünyesinde Doping bulunuyor. Doping kimindi biliyor musun? Millenicom'un.
Smile Net var. O ne biliyor musun? Şu anda ismi D-SMART (hala kötüler).
Ve TTNET İle TurkNet var. TTNET Telekom bünyesine katıldı TurkNet de Telekom bünyesinden ayrıldı.
Eskiden doping'in yaptığı açıklamalarda (altyapımız var) demişler ve buradan da zamanında TT ile bir ortaklık olabileceği fikri çıkıyor.

Eğer TurkNet de eskiden TT Bünyesinde olduysa ve aralarında bir rekabet söz konusu ise bunun için yapılabilecek bir şey yok.
Ayrıca TT ile doping bünyeden ayrılıp tekel olarak TT Seçilince doping ile olmasa da nedense TurkNet ile bir rekabet söz konusu ama TT'nin turkneti tekte eleyeceği belli. Daha doğru düzgün bir altyapı çalışması bile yapmıyorlar.

Neyse. Yani Öncelik mevzusu evet var ama o kadar da abartılacak cinsten değil. Adam ne yapsın Ben 190TL Para veriyorum gidip aynı binada önce bana mı bakacak yoksa turknet kullanana milleni kullanana mı.
Haklısın kanka, ama nedense sadece Türknet'e karşı bir ayrımcılıkları var. Diğer firmalarla sorunları yok.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
ama nedense sadece Türknet'e karşı bir ayrımcılıkları var.
TurkNet kendi altyapısını yaygınlaştırmaya çalışıyor diye sanırım.
Milleni ttden satın alıp kullanıyor. TurkNet de çoğu yerde öyle de neyse bilmiyorum bilmeden konuşmam.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
TurkNet kendi altyapısını yaygınlaştırmaya çalışıyor diye sanırım.
Milleni ttden satın alıp kullanıyor. TurkNet de çoğu yerde öyle de neyse bilmiyorum bilmeden konuşmam.
Zamanında aynı bünyede olunca önce Türknet ayrılmış birleşmemişler sonra kendi başına bir şeyler yapmak isteyince böyle yapmışlar diye biliyorum ama tam bilmeden konuşmayalım tabii ki.

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
81 mbps destekliyor altyapım şuan vdsl altyapıda varmış ama şuan adsl kullanıyorum sizce hangi internet sağlayıcısı daha iyi ?
ben TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik https://turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum :)

Ekler

• hız testi.png
    hız testi.png
    31.8 KB · Hit: 44
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,590
Üyeler
167,520
Son üye