Neler Yeni

hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Muhammed
Arkadaşlar eve internet bağlatacağız ama hangi internet servisini kullanmalıyım bilmiyorum.
Turkcell e kötü diyenler va -r Türknet i destekleyenler var hangisi daha iyi sizce millenicom iyi diyenler var
önerilerinizi bekliyorum

omerunlu34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Ömer ÜNLÜ
Steam
Speculation
CallCenter bakımından superonline iyidir ama fiyatları bütçe aşabilir ancak turknetin callcenterleri o kadar verimli olmamasıyla birlikte ücretleri düşük yüksek hızda net verilebiliyor altyapından kaynaklı

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
alt yapın iyi ise Türknet derim ancak canlı desteği yok millenicom da var ve destek hattını güzel deniyor

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Türkcell

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Alt yapın iyi ise turknet veya millenicom öneririm

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Arkadaşlar eve internet bağlatacağız ama hangi internet servisini kullanmalıyım bilmiyorum.
Turkcell e kötü diyenler va -r Türknet i destekleyenler var hangisi daha iyi sizce millenicom iyi diyenler var
önerilerinizi bekliyorum
Hocam önceliğin Kabloneti arayıp evinizde yada dairenizda altyapılarının olup olmamasını sorman. Eğer evet var derlerse direk kablonet al. Yok derlerse internet üzerinden TTnet ve Superonline sitelerine girip altyapı ve hız sorgulaması yapman gerek. Hangisinde daha çok hız alabiliyorsan ona geçmeni öneririm. TurkNet'in tek sıkıntısı müşteri hizmetleri yok...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam önceliğin Kabloneti arayıp evinizde yada dairenizda altyapılarının olup olmamasını sorman. Eğer evet var derlerse direk kablonet al. Yok derlerse internet üzerinden TTnet ve Superonline sitelerine girip altyapı ve hız sorgulaması yapman gerek. Hangisinde daha çok hız alabiliyorsan ona geçmeni öneririm. TurkNet'in tek sıkıntısı müşteri hizmetleri yok...
ben kendim TTnet kullanıyorum 80mbps download 8mbps upload alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Selim Öztürk
Turknet e başvurma ben ayın 2 sinde belgeleri yolladım ayın 4 ünde belgeler onaylandı ogün bugündür hiçbir ekip gelmedi hergun arıyorum hergun kayıt oluşturuyorlar fakat bı işe yaramiyo benden tavsiye sabırlı değilsen hiç bulaşma turknet e

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turknet e başvurma ben ayın 2 sinde belgeleri yolladım ayın 4 ünde belgeler onaylandı ogün bugündür hiçbir ekip gelmedi hergun arıyorum hergun kayıt oluşturuyorlar fakat bı işe yaramiyo benden tavsiye sabırlı değilsen hiç bulaşma turknet e
ama çoğu kişi iyi diyor türknet e
yani nebileyim çok kararsızım türkcell e de iyi değil diyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Selim Öztürk
Çoğu kişi iyi derken hız olarak güzel hız verebilir ama sorunlu bı sağlayıcı forumlara bak herkes sikayetci müşteri hizmetlerinden kurulumdan baglanti kopmalarindan arastirabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Aytaç KAYIN
Instagram
https://www.instagram.com/itouch2004
Facebook
aytac.kayin
Bulunduğun yerin altyapısına göre değişir. Ama ben şahsen Türk telekomdan tiksiniyorum. 6 ay boyunca bir üst hıza geçmeme rağmen sistemden eski hızı veriyorlardı. 6 ay boyunca haftada 3-4 kez aradım sorunu çözemediler. Bende süperonline a geçtim. Geçer geçmez yüksek hızda internetim oldu. Geçen sene taşınırken bir problemim oldu ama 2 aylık ücret almayarak telafi ettiler.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Kablonet. 100 mb hız 5 upload + sinema paketi ve uydu. 110 tl ödüyorum.

Top Bottom