Neler Yeni

Hangi internet saglayicisini secmeliyim?

Marcenus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berkay
Arkadaslar 16mbps adsl bir altyapiya sahibim. Turktelekom kullaniyorum 16 mbps paket kullaniyoruz ama eve gelen 3mbps . Eskiden 12 mbps veriyorlardi sonradan dustu. Bende yeni saglayiciya gecmeyi planliyorum. Tum saglayicilar 16 mbps verecegini idda ediyor. Netspeed gecmeyi planliyorum ama 760m santral uzakligi diyor bu cok hizi etkiler mi 12-13 mbps hiz alirmiyim?

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Taahütünüzü kontrol ettiniz mi ?
Araştırmalarıma göre en iyisi millenicom bende geçicektim fakat taahüt olduğu için geçemedim.

Ripakha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berke Efe Kendirli
Türknet altyapı sorgulaması yap daireye kadar seçiyosun altyapın varsa düşünmeden türknete geç turkcell çok pahalı türk telekomun hali zaten belli vodafone da aynı şekil.
5 6 aydır türknet kullanıyorum vdsl modem de alırsan çok güzel olur hızım 35mbit destekliyor 15 lira farkla 50 yapabilirdik ama gereksiz geldi.
İndirme hızım max 5mb görüyor gayet memnunum düşünebilirsin.
Tek eksi yön olarak 3 ay boyunca otomatik ödeme düzgün çalışmadığı için internetimiz kesildi bu da bi bizim başımıza geldi nadir bi olay.
85tlye 35mbit 5 upload alınır düşün derim.
Bende türk telekom sıkıntıları çektiğim için bu kadar yazdım.

defusekit

80+
Türknet altyapı sorgulaması yap daireye kadar seçiyosun altyapın varsa düşünmeden türknete geç turkcell çok pahalı türk telekomun hali zaten belli vodafone da aynı şekil.
5 6 aydır türknet kullanıyorum vdsl modem de alırsan çok güzel olur hızım 35mbit destekliyor 15 lira farkla 50 yapabilirdik ama gereksiz geldi.
Tek eksi yön olarak 3 ay boyunca otomatik ödeme düzgün çalışmadığı için internetimiz kesildi bu da bi bizim başımıza geldi nadir bi olay.
seninkide pahalı hocam uydunet 100 mbs 5 upload 79 tl ödüyorum yeni geçtim daha

Marcenus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam altyapım 16 destekliyorken ben nasıl 35 hız alabilirim ki ?

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
hocam altyapım 16 destekliyorken ben nasıl 35 hız alabilirim ki ?
Bir kaç gün içerisinde kontrol et , Türknet ve diğer ISS sağlayıcılarında bazen problemler oluyor. Mesela ben geçen denedim 65Mbps destekliyor gösteriyordu. Şuan denedim 16Mbps destekliyor. :D

Marcenus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berkay
Kankam bizim burda da 16ydı genelde türknetin sitesinden bakar mısın 16 sabitse yapacak bişey yok zaten çok fark etmez
az önce türknetin sitesinden altyapı sorgullattım 16mbps indirme 1mbps yükleme hızı alabiliceğimi söylüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kaç gün içerisinde kontrol et , Türknet ve diğer ISS sağlayıcılarında bazen problemler oluyor. Mesela ben geçen denedim 65Mbps destekliyor gösteriyordu. Şuan denedim 16Mbps destekliyor. :D
hocam ben zaten dairede oturmuyorum bahçeli evde oturuyorum mahalle arası bi tane evde oturuyorum yani burda 16mbps altyapı olması normal fiber olması beklenemez çok önem vermiyorlar buraya kablolar bile çok eski olabilir 13 senedir burda oturuyoruz daha da kimse gelip ellemedi

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
az önce türknetin sitesinden altyapı sorgullattım 16mbps indirme 1mbps yükleme hızı alabiliceğimi söylüyor.

hocam ben zaten dairede oturmuyorum bahçeli evde oturuyorum mahalle arası bi tane evde oturuyorum yani burda 16mbps altyapı olması normal fiber olması beklenemez çok önem vermiyorlar buraya kablolar bile çok eski olabilir 13 senedir burda oturuyoruz daha da kimse gelip ellemedi
Anlıyorum , çevrenizde internet kullanan çok kişi var ise , Türktelekom müdürlüğüne altyapı talebinde bulunabilinir.

Marcenus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berkay
Anlıyorum , çevrenizde internet kullanan çok kişi var ise , Türktelekom müdürlüğüne altyapı talebinde bulunabilinir.
var hocam hrlde 16mbps sırf benim altyapım değildir mahallenin geneli 16mbps alıyordur arkadaşımın ev adresinide yaptm oda bizim evin az üstünde oturuyor 17mbps destekliyor onların altyapısıda

ama o fiber altyapı ne kadar sürede gelir yada getirirlermi mahalle arası diye oda muamma

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
var hocam hrlde 16mbps sırf benim altyapım değildir mahallenin geneli 16mbps alıyordur arkadaşımın ev adresinide yaptm oda bizim evin az üstünde oturuyor 17mbps destekliyor onların altyapısıda

ama o fiber altyapı ne kadar sürede gelir yada getirirlermi mahalle arası diye oda muamma
Bir istersen Telekom müşteri hizmetlerini ara sor.

Top Bottom