Hangi internet saglayicisini seçmeliyim

N-sar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
676
Arkadaşlar türk net ile net speed arasinda kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ya da siz neyi önerirsiniz iyi forumlar

ben netspeed tercih ettim bugün kullanmaya başladım memnunum valoda 20 ping bf1 de 60 ping alıyorum 12-13 mb indirebiliyorum saniyede tavsiye ederim. istersen kodumu verebilirim abone olurken kullanırsın indirim kazanırız.

ben netspeed tercih ettim bugün kullanmaya başladım memnunum valoda 20 ping bf1 de 60 ping alıyorum 12-13 mb indirebiliyorum saniyede tavsiye ederim.
Bu kast ettiğiniz hangi paket 100mbs lik olan mı?

Bu kast ettiğiniz hangi paket 100mbs lik olan mı?
evet.
netspeed.png

ben netspeed tercih ettim bugün kullanmaya başladım memnunum valoda 20 ping bf1 de 60 ping alıyorum 12-13 mb indirebiliyorum saniyede tavsiye ederim. istersen kodumu verebilirim abone olurken kullanırsın indirim kazanırız.
Hocam peki bir şey sorcam ben net speed i almak istiyorum ama kafama bir şey takıldı 6 ay sabit fiyat diyor ne demek oluyor bu 6 ay sonra fiyat artıyor mu

Hocam peki bir şey sorcam ben net speed i almak istiyorum ama kafama bir şey takıldı 6 ay sabit fiyat diyor ne demek oluyor bu 6 ay sonra fiyat artıyor mu
tam olarak bilmiyorum ama sanırım şöyle 6 ay içinde zam gelse dahi siz ilk baştaki fiyattan ödüyorsunuz 6 ay sonra zam gelmezse ayn ifiyattan devam edersiniz.

tam olarak bilmiyorum ama sanırım şöyle 6 ay içinde zam gelse dahi siz ilk baştaki fiyattan ödüyorsunuz 6 ay sonra zam gelmezse ayn ifiyattan devam edersiniz.
O konuyu kafamda netleştirmem lazım ona göre bir tercih yapacağım

O konuyu kafamda netleştirmem lazım ona göre bir tercih yapacağım
o zaman yapacağınız en iyi şey müşteri temsilcisini aramak çok kısa sürede bağlanıyorsunuz bu firmayı tercih etme sebeplerimden biriside buydu

6 ay boyunca abone olduğun fiyattan ödeme yapacağın anlamına geliyor.

Mesela sen 100TL iken abone oldun 1 ay sonra 150TL oldu sen 6 ay boyunca 100TL ödeyeceksin
6 ay bittikten sonra gelen zamlar direk etki etmeye başlıyor. Fiyatı neyse onu ödüyorsun

3 yıl ttnet 1 yıl Turknet 2 yıl netspeed 2 yıl comnet kullandım
en sorunsuzu netspeed oldu benim için tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,285
Üyeler
188,067
Son üye
ahmetkeser82
Geri