Neler Yeni

hangi internet servis sağlayıcısını almalıyım

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
arkadaşlar ben zula, lol ve fortnite yi oynayacağım bir bilgisayar aldım sistemim gayet yeterli ben sınırsız ve taahütsüz bir internet almak istiyorum 35 mbps yeterli olur . internette netspeed diye bi marka gördüm 35 mbps taahütsüz kotasız adsl, vdsl ve fiber hizmet sağlayabilen bir kampanya 75 tl felan sizce bu uygun mu ( bu arada netspeed sitesinde alt yapı sorgulama yok sadece destek kısmında türkiyenin hemen her yerinde altyapımız mevcut felan yazıyor )

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Millenicoma bakmanı öneririm

aquafire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Ünal
Instagram
brkunall4
Steam
etriker
Discord
AquaFire#4957
Bilindik internet sağlayıcılarında almanı tavsiye ederim. Bir de alt yapının kalitesine göre değişiyor aldığın hizmet. Ben vodafone net kullanıyordum 24mbit bir sıkıntı yaşamıyordum. Fiyat olarak 60 TL kadar veriyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ertuğrul
arkadaşlar ben zula, lol ve fortnite yi oynayacağım bir bilgisayar aldım sistemim gayet yeterli ben sınırsız ve taahütsüz bir internet almak istiyorum 35 mbps yeterli olur . internette netspeed diye bi marka gördüm 35 mbps taahütsüz kotasız adsl, vdsl ve fiber hizmet sağlayabilen bir kampanya 75 TL felan sizce bu uygun mu ( bu arada netspeed sitesinde alt yapı sorgulama yok sadece destek kısmında türkiyenin hemen her yerinde altyapımız mevcut felan yazıyor )
taahatsüz diyosan türknet e bakmalısın ama benim önerim kablonet

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
önemli olan altyapının olması alt yapın varsa ona yönelmelisin

Top Bottom