Hangi İnternet sağlayıcısı almalıyım

Reaksiyon skoru
10
Hangi internet sağlayıcısını almalıyım sorun yaşamayacağım ve sorunlu olmayacak bir internet sağlayıcısı var mı ? altyapı sorgulattırınca internet'den türknet 50mbps kablonet de ise adsl vdsl yapısı varmış.
Önerileride açığım fiyatı tuzlu olmasın yeter

hocam günümüz şartlarında maalesef her şey tuzla ben turknetten internet alıyorum gayet memnum turknette hattın neyse o hızı alırsın

Bulunduğun altyapına bağlı portuna bağlı sahadolabına bağlı santraline bağlı bağlıda bağlı. Sorunlu olmayacak diye bi kural yok tamamen kumar.Altyapın tt tarafından çekilmiştir. Diğer firmalar onlardan kiralayıp sana sunarlar. Kimine sorsan turknet iyi der başkasına sorsan kötü der herkesin bulunduğu altyapıya bağlı olarak değişir. Bir sorun olduğunda saha ekiplerine bağlı olarak 1saatte veya 1ayda bile çözülebilir. Ama benim sana önerim herdaim ev sahibi kimse ondan faydalanmak iyidir.

Ayda 200 tl yi geçmiyecek şekilde internet sağlayıcı araştırıyorum. Aklımdakiler şunlar vodafone , türknet , millenicom , superonline
bunları düşünüyorum fiyatlarıda uygun geldi bana. Bunlardan hangisi öneridir yada aynı fiyat bazlarında daha iyi bir internet sağlayıcısı varmıdır?

Ayda 200 TL yi geçmiyecek şekilde internet sağlayıcı araştırıyorum. Aklımdakiler şunlar vodafone , türknet , millenicom , superonline
bunları düşünüyorum fiyatlarıda uygun geldi bana. Bunlardan hangisi öneridir yada aynı fiyat bazlarında daha iyi bir internet sağlayıcısı varmıdır?
Ben milenicom kullanıyorum. Memnunum sıkıntı olmuyor.
Ama bu benim altyapim ile alakalı.
Yan komşuya vs sorarak fikir sahibi olman daha mantıklı.
Gene de milenicoma geçecek olursan kod verebilirim.

Ben milenicom kullanıyorum. Memnunum sıkıntı olmuyor.
Ama bu benim altyapim ile alakalı.
Yan komşuya vs sorarak fikir sahibi olman daha mantıklı.
Gene de milenicoma geçecek olursan kod verebilirim.
Onuda araştırdım burası ilçe olduğun'dan dolayı çok altyapı yok henüz. Bu site'den bakınca binanızda vdsl altyapısı bulunmaktadır diyor. Zyxel modemim'de var hangisi daha iyi hizmet verir onu bilemiyorum. Hangisini alsam kararsızım.

Onuda araştırdım burası ilçe olduğun'dan dolayı çok altyapı yok henüz. Bu site'den bakınca binanızda vdsl altyapısı bulunmaktadır diyor. Zyxel modemim'de var hangisi daha iyi hizmet verir onu bilemiyorum. Hangisini alsam kararsızım.
İlkerim sana şöyle söyliyim. Vdsl,hiper vs. terimlere takılma. Tek farkları şu sahadolabına kadar fiber kablo gelir sahadolabından ankastreye ankastreden evine kadar bakır kabloyla çekerler. O yüzden benden sana tavsiye hangi firmadan alırsan al sana ilk telekom gelir ve telekomda seni başkasının sevgilisi gibi görür ona göre muamele çeker. Bunlarıda göz önüne alarak dök düşün taşın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,194,445
Üyeler
189,615
Son üye
cypresta
Geri