Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
birde netspeed sayfasını atarmısın
birde netspeed sayfasını atarmısın
Netspeed ssini atarmısın sitelik sorun gibi duruyor 50mbpslik altyapıya nasıl 100mbps diyor ki aynı altyapıyı sağlamıyor mu santral mesefesi kaç diyor netspeed?
tüm fırmalar aynı hızı verıyorsa en ucuzunu seçHocam merhabalar. İnternet altyapım 50mbps destekliyor. Sizce hangi İnternet sağlayıcısıni almalıyım. Size de sorayım dedim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bende türknetten geçtim pingim 1-2ms düştüAile evinde türknet kullanıyordum pingi çok iyiydi netspeedde ping sorunu yaşar mıyım? Altyapı güzel görünüyor.
Hocam tekrar sorguladım 49mbps oldu benim hatammis KB.birde netspeed sayfasını atarmısın
100 mbitlik paket alırsan müşteri hizmetlerini arayıp 50 mbit e düşürmek zorunda kalırsın aksi takdirde kopmalar yaşarsın altyapın o hızları desteklemediği için . bu arada netspeed kullanıyorum ve öneririm davet koduyla indirimli kullanabilirsin. davet kodu aldığın kişinin düzenli faturalarını ödüyor olması önemli. bu durum senin içinde geçerli .Hocam netspeed e baktım adresimi girdim bana 100 mbps İnternet tarifesi önerdi fakat benim altyapım 50mbps karşılıyor. Bu iş nasıl oluyor
Bana bir de modem lazım 2. el olabilir max 400 ne alınabilir? Eski modemim tenda v300 idi iş görüyordu arada çok yük binince bağlantı koparıp hiçbir bağlantıyı kabul etmiyordu o da bi kapat aça düzeliyordu sık yapmadığı için yine alsam mı diyorum 125tlye buldum 2. el.Bende türknetten geçtim pingim 1-2ms düştü
Bana bir de modem lazım 2. el olabilir max 400 ne alınabilir? Eski modemim tenda v300 idi iş görüyordu arada çok yük binince bağlantı koparıp hiçbir bağlantıyı kabul etmiyordu o da bi kapat aça düzeliyordu sık yapmadığı için yine alsam mı diyorum 125tlye buldum 2. el.
Hocam davet kodu alabilir miyim. Tabii isterseniz.100 mbitlik paket alırsan müşteri hizmetlerini arayıp 50 mbit e düşürmek zorunda kalırsın aksi takdirde kopmalar yaşarsın altyapın o hızları desteklemediği için . bu arada netspeed kullanıyorum ve öneririm davet koduyla indirimli kullanabilirsin. davet kodu aldığın kişinin düzenli faturalarını ödüyor olması önemli. bu durum senin içinde geçerli .
tabii ki MTLYCX kodum. hayırlı olsun şimdidenHocam davet kodu alabilir miyim. Tabii isterseniz.