Neler Yeni

Hangi İnternet Tarayıcısını Tercih Ediyorsunuz?

Size Göre En İyisini Seçiniz. (Birden Fazla Seçim Yapılabilir.)

• Oy kullanan toplam üye
    53

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Chrome'un da Opera'nın da arkada çalışması özelliği kapalı ancak Opera her zaman daha geç açılıyor bende. Zaten her zaman Chrome kullanmışımdır, başka tarayıcı kullanacağımı sanmıyorum.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Chrome'un da Opera'nın da arkada çalışması özelliği kapalı ancak Opera her zaman daha geç açılıyor bende. Zaten her zaman Chrome kullanmışımdır, başka tarayıcı kullanacağımı sanmıyorum.
Ben de uzun süredir chrome kullanıyorum ancak Opera GX çok fazla kullanan var. Geçen kurdum beğenmeyip sildim ama tekrar kurup bir daha deneyeceğim sanırım. Bu arada microsoft edge de son güncellemelerle birlikte baya iyi oldu. O da kullanılabilir duruyor.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ben de uzun süredir chrome kullanıyorum ancak Opera GX çok fazla kullanan var. Geçen kurdum beğenmeyip sildim ama tekrar kurup bir daha deneyeceğim sanırım. Bu arada microsoft edge de son güncellemelerle birlikte baya iyi oldu. O da kullanılabilir duruyorm
Doğrudur. Malum abim de PC'de takılıyor ama o nedense Opera kullanıyor. Neden kullanıyor ben de bilmiyorum :D.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Hem bileşenlerimizi yormayacak hem de iyi performans verecek hangi tarayıcıyı tavsiye edersiniz? Windows 10 için.
Opera gx tarayıcıda ram ve cpu kulanımını kısıtlayabiliyorsun yormadan çalıştırabilirsin yani o özelliği beğendiğim için opera kullanıyorum (gx) onun dışında da mozilla da güzel chrome benim laptopta sesi bozuldu kulaklığımın sesini max yapıyorum duyduğum sesin yarısı hışırtı oluyor kulaklıktan çıkan
Yok chrome da kullanıyordum ama sesi bozuldu gx e geçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de uzun süredir chrome kullanıyorum ancak Opera GX çok fazla kullanan var. Geçen kurdum beğenmeyip sildim ama tekrar kurup bir daha deneyeceğim sanırım. Bu arada microsoft edge de son güncellemelerle birlikte baya iyi oldu. O da kullanılabilir duruyor.
Vpn de var

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Chrome.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
hasan huseyin
normalde chrome kullanıyorum ama ufak indirme işlerinde (korsan oyun değil) opera gx i kullanıyorum baya iyi

Top Bottom