Türk Telekom kullanıyorum. Tahaüt bitiyor. Sizce yenilemeli miyim? Yoksa başka hangilerine geçebilirim. Türknet istiyorum ama alt yapı izin vermiyor. Türknet harici hangi İnternete geçmemi önerirsiniz? Veya kalayım mı? Türk Telekom da.
Nasıl oluyor o? Türk net sitesinden destekliyormu diye baktım. Desteklemediğini gördüm.Altyapı nasıl izin vermiyor türk telekom altyapısını türk net de kullanabiliyorsun.
SS atarmısın altyapı sorgulama ekranınıNasıl oluyor o? Türk net sitesinden destekliyormu diye baktım. Desteklemediğini gördüm.
göknet üzerinden altyapı sorgularmısınNasıl oluyor o? Türk net sitesinden destekliyormu diye baktım. Desteklemediğini gördüm.
türk telekom altyapısından turknette geçiyor. müşteri hizmetlerini ara sor, varsa turkcell geçmen en iyisi olur. (fiber)Türk Telekom kullanıyorum. Tahaüt bitiyor. Sizce yenilemeli miyim? Yoksa başka hangilerine geçebilirim. Türknet istiyorum ama alt yapı izin vermiyor. Türknet harici hangi İnternete geçmemi önerirsiniz? Veya kalayım mı? Türk Telekom da.
türknet turkcell altyapısı kullanmıyortürk telekom altyapısından turknette geçiyor. müşteri hizmetlerini ara sor, varsa turkcell geçmen en iyisi olur. (fiber)
nasıl kullanmıyor yıllarca kullandımtürknet turkcell altyapısı kullanmıyor
nasıl kullandın, türknet kullanmıyor turkcell altyapısınınasıl kullanmıyor yıllarca kullandım
turk telekom altyapsını kullanıyor.nasıl kullandın, türknet kullanmıyor turkcell altyapısını