EFI Shell
80+ Gold
Dahası
O telefonda pek mümkün değil.300 den fazla aliyim yeter 5ghz ayrı
O telefonda pek mümkün değil.300 den fazla aliyim yeter 5ghz ayrı
Wifi 5 300 den fazla veriyor yazıyor internette fake miO telefonda pek mümkün değil.
300'ü geçtiği oluyordu ama o civarda az çok.Wifi 5 300 den fazla veriyor yazıyor internette fake mi
Anladım gerek yok ozaman şuanlık300'ü geçtiği oluyordu ama o civarda az çok.
Bende 8 yıl önceki modem var. Zyxel. Onların verdiği. Bende 2.4 ve 5ggz diye bie şey yok dimi. Eğer yoksa misafirliğe falan gittiğimde bazılarında 2 seçenek sunuyor böyle bunun mantığı nedir ?wifi 6 lâzım 1 gbsn alabilmek için öncelikle. Ek olarak 2.4 ve 5 ghz bantlarını birleşik ise ayırın.
mr x80 var bende kulanıyorum memnunum gpon alt yapısı kullanırsan gayet güzelElimde zyxel türk telekomun verdiği modem var 8 yıllık. Onu değiştirmek istiyotum. Almışkendw güzel bir şey almak istiyorum.
Wifi 6 destekli olsun
F/P ürün olsun
Bütçe 2k fakat artırabilirim.
Kendini kanıtlamış bir ürün önerir misiniz ?
Birde hangi bilgileri paylaşmam gerekiyor.
Türk telekom alt yapısını kullanıyorum fakat türknet e geçtim 1 yıldır.
Gpon alt yapısının ne oldugunu bilsem keşkemr x80 var bende kulanıyorum memnunum gpon alt yapısı kullanırsan gayet güzel
w9970 mi? 2.4 ve 5 ghz bandı. 5 ghz bandından daha yüksek hız alabilirsiniz ama menzili kısa 2.4'e göre. Ek olarak 1999'dan beri 5 ghz bandı mevcut.Bende 8 yıl önceki modem var. Zyxel. Onların verdiği. Bende 2.4 ve 5ggz diye bie şey yok dimi. Eğer yoksa misafirliğe falan gittiğimde bazılarında 2 seçenek sunuyor böyle bunun mantığı nedir ?
W9970 benim modemin modelimi diye soruyosan bilmiyorum.w9970 mi? 2.4 ve 5 ghz bandı. 5 ghz bandından daha yüksek hız alabilirsiniz ama menzili kısa 2.4'e göre. Ek olarak 1999'dan beri 5 ghz bandı mevcut.
mercusys mr60x alabilirsiniz.W9970 benim modemin modelimi diye soruyosan bilmiyorum.
Ben sadece wifi 6 destekli bir modeme veya routera geçmek istiyorum . Telefonum daha iyi çeksin diye. Ama modemin yanına extra router mi alıcam yoksa routeri tek alıp modemi çöpemi atıcam onu bilmiyorum.
Bunu alırım ucuzmuş zaten. Peki Bunu alırsam eski modemimle veraber mi kullanıcam yoksa tek bunumu kullanıcam.mercusys mr60x alabilirsiniz.
fiber yaniGpon alt yapısının ne oldugunu bilsem keşke
Fiber değil alt yapım vdslfiber yani