Modem yerine Router önerisi

Şahin123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
76
Elimde zyxel türk telekomun verdiği modem var 8 yıllık. Onu değiştirmek istiyotum. Almışkendw güzel bir şey almak istiyorum.
Wifi 6 destekli olsun
F/P ürün olsun
Bütçe 2k fakat artırabilirim.
Kendini kanıtlamış bir ürün önerir misiniz ?
Birde hangi bilgileri paylaşmam gerekiyor.
Türk telekom alt yapısını kullanıyorum fakat türknet e geçtim 1 yıldır.

Elimde zyxel türk telekomun verdiği modem var 8 yıllık. Onu değiştirmek istiyotum. Almışkendw güzel bir şey almak istiyorum.
Wifi 6 destekli olsun
F/P ürün olsun
Bütçe 2k fakat artırabilirim.
Kendini kanıtlamış bir ürün önerir misiniz ?
Birde hangi bilgileri paylaşmam gerekiyor.
Türk telekom alt yapısını kullanıyorum fakat türknet e geçtim 1 yıldır.
İsterseniz router alabilirsiniz. mercusys mr80x alabilirsiniz. Gerçi 100 mbsnye kadar mercusys mr60x bile yeterli ama siz bilirsiniz. Modem olarak keeneticin wifi 6 bir modemi mevcut. 2800 Tl civarlarındaydı sanırsam.

İsterseniz router alabilirsiniz. mercusys mr80x alabilirsiniz. Gerçi 100 mbsnye kadar mercusys mr60x bile yeterli ama siz bilirsiniz. Modem olarak keeneticin wifi 6 bir modemi mevcut. 2800 TL civarlarındaydı sanırsam.
Önerdiklerin wifi 6 dimi ?
100mbs geçmiceğim için fazla hız destekleyen bir şey almama gerek yok.

Evet. O zaman mercusys mr60x routerı alıp, modeminizi köprü yani bridge moduna alıp kullanabilirsiniz mr60xi.
Köprü derken ikisini aynı andamı kullanmam gerekiyor. Ben öyle bir şey istemiyorum. Bendeki 8 yıllık modemi çöpe atıp sadece router kullanmak istiyorum

Köprü derken ikisini aynı andamı kullanmam gerekiyor. Ben öyle bir şey istemiyorum. Bendeki 8 yıllık modemi çöpe atıp sadece router kullanmak istiyorum
Köprü demek, modemin router kısmı yani wifiını kapatmak ve mr60x'e bu işi devretmek oluyor. Modemden çok daha ucuza mâl olur sizin için. Zaten gpona geçtiğinizde wifi üzerinden 1 gbsn verecek bir modem verirler. Elinizde kalabilir o dediğim keenetic birkaç sene içerisinde.

Vdsl kullanıyorsan hız ve snr ayarını yapabileceğin; wifi6 destekli Keenetic Hooper Dsl. İlerde fibere geçersen router modunda da kullanabilirsin.
Zyxel ve Tp-Link'te manuel hız ayarı yok.

Bu modemi kullanıyorum fazlasıyla memnunum tavsiye ederim
Wifi ile kaç mbps alıyosun telefonda bende almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri