Neler Yeni

Hangi interneti tavsiye edersiniz?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
Merhaba arkadaşlar benim internetin süresi doluyor şuanda Türksat Kablonet kullanıyorum 100 mbps hız veriyor elektirik gitmediği sürece kopmalar yaşamıyorum tek sıkıntısı diğer odalarda fazla iyi çekmiyor bunun içinde modemi benim odamdan diğer odalara evin ortasına kurdurucağım fiyatı 179 TL şimdi Türknet var bana en fazla 70 mbps hız verebiliyor ama fiyatını öğrenemedim, Türkcell ise bana ne kadar hız verdiğine dair başvuru yaptım dönüş bekliyorum şimdi Türknet ve Türkcell de kopma sorunları oluyor mu? Kullananlar varsa memnun musunuz? Diğer odalardan nasıl çekiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
BERKAN EMİR
en mantıklısı senin oturduğun bölgede en çok hızı hangi internet firmasının verdiği önemli onu öğrenmen içinde internetten adres yazarak kendin öğrenebiliyorsun eğer turkcel çok fazla veriyorsa superonline a turk telekom veriyorsa turknete geçmeni öneririm

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en mantıklısı senin oturduğun bölgede en çok hızı hangi internet firmasının verdiği önemli onu öğrenmen içinde internetten adres yazarak kendin öğrenebiliyorsun eğer turkcel çok fazla veriyorsa superonline a turk telekom veriyorsa turknete geçmeni öneririm
Türksat kablonetin fiber alt yapısı var diğerlerinin yok + paketin içinde sinema paketi falan var, Türkcell i öğreneyim dönüş yaparım

Gidorah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Veysel ilhan
Merhaba arkadaşlar benim internetin süresi doluyor şuanda Türksat Kablonet kullanıyorum 100 mbps hız veriyor elektirik gitmediği sürece kopmalar yaşamıyorum tek sıkıntısı diğer odalarda fazla iyi çekmiyor bunun içinde modemi benim odamdan diğer odalara evin ortasına kurdurucağım fiyatı 179 TL şimdi Türknet var bana en fazla 70 mbps hız verebiliyor ama fiyatını öğrenemedim, Türkcell ise bana ne kadar hız verdiğine dair başvuru yaptım dönüş bekliyorum şimdi Türknet ve Türkcell de kopma sorunları oluyor mu? Kullananlar varsa memnun musunuz? Diğer odalardan nasıl çekiyor?
Ben Turkcell kullanıyorum 35 megabit olmasına rağmen 25 çekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
BERKAN EMİR
Türksat kablonetin fiber alt yapısı var diğerlerinin yok + paketin içinde sinema paketi falan var, Türkcell i öğreneyim dönüş yaparım
türksatın direk alt yapısı varmı yoksa türk telekom alt yapısınımı kullanıyor çoğu internet servisleri Turkcell veya Turk Telekom alt yapısını kullanır.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Turkcell o kadar iyi degil

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türksatın direk alt yapısı varmı yoksa türk telekom alt yapısınımı kullanıyor çoğu internet servisleri Turkcell veya Turk Telekom alt yapısını kullanır.
Var fiber döşediler Türknet, Gıbırnet, Milleni bunların alt yapısını sorguladım VDSL ile max 70 mbps hız verebiliyorlar TTNET hiper internet veriyor, Türkcell i öğrenemedim daha

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
BERKAN EMİR
fiber internet var yazısı çıktımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

beklemek istemiyorsan direk turkceli ara

Lonvardw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kingosman
Bende turkcell var paket 50/5 ama 80/3 alıyorum olaya bak

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
hız.JPG

Normal hız
hız2.JPG

3 GB lık film indirirken yaptığım hız testi

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
fiber internet var yazısı çıktımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

beklemek istemiyorsan direk turkceli ara
Türkcell en fazla 50 mbps hız verebiliyor fiyat ilk yıl 180 2. yıl 200 TL. Türksat kablonet daha mantıklı modemi evin ortasına aldırırım her yerden çeker böylelikle zaten hızından memnunum

Son düzenleme:
Top Bottom