gokhan.url
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
HEPSİ 64GB
Nedenlerini de yazarsanız sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nedenlerini de yazarsanız sevinirim
iphone tercih ediyorum hem tasarımı hoşuma gidiyor hem de ios çok daha hızlı olduğunu düşünüyorum ayrıca Instagram storyleri de malumiPhone zorunlu değilse Android tarafında çok daha iyi alternatifler var
sen yine de android öner alternatif olsuniPhone zorunlu değilse Android tarafında çok daha iyi alternatifler var
önerir misin xiaomi redmi 5 plus kullanıcısıyım xiaomiden memnun değilimHiçbiri alınmaz 3 ü zaten 2. El SE zaten alınmaz XR'de iyi değil bence o alacağınız paraya sıfır Android canavarlar var. fanboyluk yapacaklar selam
11 ekranı kötü diyorlar alınır mı11 2. el ya da SE 2
Eski bir model olduğundan dolayı sanırım memnun olmamanız iphone'a para vereceğime 2 tane poco X3 pro alır e spor ekibi kurarım.sen yine de android öner alternatif olsun
önerir misin xiaomi redmi 5 plus kullanıcısıyım xiaomiden memnun değilim
mobilden fazla oyun oynayan biri değilim tasarım ve fotoğraf kalitesi önemliEski bir model olduğundan dolayı sanırım memnun olmamanız iphone'a para vereceğime 2 tane poco X3 pro alır e spor ekibi kurarım.
11 in ekranı ne kadar kötüİphone 11 tavsiye ederim. Eğer ekrana önem veriyorsan XS'de alabilirsin ancak X serisi sanırsam kronik sorunluydu. İphone 11 içlerindeki en mantıklı seçim.
katılıyorum bunlar alınmaz para biriktir sıfır alHiçbiri alınmaz 3 ü zaten 2. El SE zaten alınmaz XR'de iyi değil bence o alacağınız paraya sıfır Android canavarlar var. fanboyluk yapacaklar selam
Bir ara E-Sporcuları falan takip ediyordum, ayrıca "bence" iyi oynayan kişileri takip ediyordum ve neredeyse çoğu İphone 11 Pro, veya Pro Max kullanıyordu. Bu Pro meselesini de, ekran boyutundan dolayı düşünüyorum. Yani uzun lafın kısası, Bence İphone daha mantıklı. Ayrıca arkadaş fotoğraf ve tasarım demiş. Tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü X3 Pronun tasarımı bence kötü, sizce iyidir.Eski bir model olduğundan dolayı sanırım memnun olmamanız iphone'a para vereceğime 2 tane poco X3 pro alır e spor ekibi kurarım.
önerir misin sıfır 11 de alabilirim indirimlerde vs ama xs satışı durduruldu sanırımkatılıyorum bunlar alınmaz para biriktir sıfır al
iphone xs max vs iphone 11 hangisi alınır pekiBir ara E-Sporcuları falan takip ediyordum, ayrıca "bence" iyi oynayan kişileri takip ediyordum ve neredeyse çoğu İphone 11 Pro, veya Pro Max kullanıyordu. Bu Pro meselesini de, ekran boyutundan dolayı düşünüyorum. Yani uzun lafın kısası, Bence İphone daha mantıklı. Ayrıca arkadaş fotoğraf ve tasarım demiş. Tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü X3 Pronun tasarımı bence kötü, sizce iyidir.
Silindi.