Hangi İphone Alınır (Anket)

Hangi İphone

• İphone XR (sıfır)

• İphone SE 2 (sıfır

• İphone 11 (2.el pil sağlığı 90 üzeri)

• İphone XS (2.el pil sağlığı 90 üzeri)

• İphone XS Max (2.el pil sağlığı 90 üzeri)

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

gokhan.url

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
312
HEPSİ 64GB
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nedenlerini de yazarsanız sevinirim

iPhone zorunlu değilse Android tarafında çok daha iyi alternatifler var

Hiçbiri alınmaz 3 ü zaten 2. El SE zaten alınmaz XR'de iyi değil bence o alacağınız paraya sıfır Android canavarlar var. fanboyluk yapacaklar selam

11 2. el ya da SE 2

iPhone zorunlu değilse Android tarafında çok daha iyi alternatifler var
sen yine de android öner alternatif olsun

Hiçbiri alınmaz 3 ü zaten 2. El SE zaten alınmaz XR'de iyi değil bence o alacağınız paraya sıfır Android canavarlar var. fanboyluk yapacaklar selam
önerir misin xiaomi redmi 5 plus kullanıcısıyım xiaomiden memnun değilim

İphone 11 tavsiye ederim. Eğer ekrana önem veriyorsan XS'de alabilirsin ancak X serisi sanırsam kronik sorunluydu. İphone 11 içlerindeki en mantıklı seçim.

sen yine de android öner alternatif olsun

önerir misin xiaomi redmi 5 plus kullanıcısıyım xiaomiden memnun değilim
Eski bir model olduğundan dolayı sanırım memnun olmamanız iphone'a para vereceğime 2 tane poco X3 pro alır e spor ekibi kurarım.

Eski bir model olduğundan dolayı sanırım memnun olmamanız iphone'a para vereceğime 2 tane poco X3 pro alır e spor ekibi kurarım.
mobilden fazla oyun oynayan biri değilim tasarım ve fotoğraf kalitesi önemli

İphone 11 tavsiye ederim. Eğer ekrana önem veriyorsan XS'de alabilirsin ancak X serisi sanırsam kronik sorunluydu. İphone 11 içlerindeki en mantıklı seçim.
11 in ekranı ne kadar kötü

katılıyorum bunlar alınmaz para biriktir sıfır al

Bir ara E-Sporcuları falan takip ediyordum, ayrıca "bence" iyi oynayan kişileri takip ediyordum ve neredeyse çoğu İphone 11 Pro, veya Pro Max kullanıyordu. Bu Pro meselesini de, ekran boyutundan dolayı düşünüyorum. Yani uzun lafın kısası, Bence İphone daha mantıklı. Ayrıca arkadaş fotoğraf ve tasarım demiş. Tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü X3 Pronun tasarımı bence kötü, sizce iyidir.

Silindi.

katılıyorum bunlar alınmaz para biriktir sıfır al
önerir misin sıfır 11 de alabilirim indirimlerde vs ama xs satışı durduruldu sanırım

Bir ara E-Sporcuları falan takip ediyordum, ayrıca "bence" iyi oynayan kişileri takip ediyordum ve neredeyse çoğu İphone 11 Pro, veya Pro Max kullanıyordu. Bu Pro meselesini de, ekran boyutundan dolayı düşünüyorum. Yani uzun lafın kısası, Bence İphone daha mantıklı. Ayrıca arkadaş fotoğraf ve tasarım demiş. Tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü X3 Pronun tasarımı bence kötü, sizce iyidir.

Silindi.
iphone xs max vs iphone 11 hangisi alınır peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,575
Üyeler
189,111
Son üye
Desibel51