pasaoglu11
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 50000
Dostlar 50k bandında hangi iphone almak daha mantıklı ?
hocam yurt dışından pek anlamam 1 yıl içersinde 8 ay tek kullanılıyor sanırımyurt dısı belkı 16 pro yada 15 pro rahat bulursun
Yurt Dışı???yurt dısı belkı 16 pro yada 15 pro rahat bulursun
hocam ilk defa kullanacağım sıfır almayı düşünüyorumikinci el pro pm serilerine yönel Düz iphone parasını zerre hak etmiyor
8 ay rahatca kullanırsın dostum @şahin doğanYurt Dışı???
Knk eğer yanında fazladan bir iPhone yoksa telefon bı işe yaramaz yani aramalara vs. Cevap veremez yani iPhone'u yurt dışı almak İyi bir fikir değil
hocam avukatım bu zamana kadar android kullandım ilk defa kullanacağım o yüzden temiz başımı ağırtmayacak bu bütçe bandında bir iphone almak istiyorum hangi modeli almak daha mantıklı ?8 ay rahatca kullanırsın dostum @şahin doğan
duz modellerınden uzak durunhocam avukatım bu zamana kadar android kullandım ilk defa kullanacağım o yüzden temiz başımı ağırtmayacak bu bütçe bandında bir iphone almak istiyorum hangi modeli almak daha mantıklı ?
duz modellerınden uzak durun
8 AY Sonra dostum????8 ay rahatca kullanırsın dostum @şahin doğan
yılbasından sonra rahatca devam edıcek alırken bı tane kendıne bı tane devlete alıyon yurtdısı almak mantıklı8 AY Sonra dostum????
Yani herkes para babası değil sonuçta 8 ayda bir telefon değiştirsin?
+ ülkeye ekonomik Zarar![]()
Yılbaşından sonra devam edecek???(Tam anlamadım)yılbasından sonra rahatca devam edıcek alırken bı tane kendıne bı tane devlete alıyon yurtdısı almak mantıklı