Flokii
80+
Bu şansa bağlı mı iade edip tekrsr alamıyor muyuz :dAldığın 5600x silver sample çıkınca gelen pişmanlık hissi...
Bu şansa bağlı mı iade edip tekrsr alamıyor muyuz :dAldığın 5600x silver sample çıkınca gelen pişmanlık hissi...
Alınmıyor olması lazım alınsa bile bize silver gider bronz gelir.Bu şansa bağlı mı iade edip tekrsr alamıyor muyuz :d
Çünkü anakartla beraber neredeyse aynı fiyat oluyorlar.Türkiye gibi bir ülkede neden fiyatı göz göz önüne almadan karşılaştırma yapıyoruz? Almanya, İngiltere yada Amerika gibi ülkelerde yaşamıyoruz.
5600X. Ya da intel tarafında 10700k.Fiyat baz alınmayacak olup sadece performansı ve sunduğu özellikler değerlendirilecektir.
Benim seçimim; R5 5600X
7 nm olması ve uygun anakartla birlikte PCI Express 4.0 sunup, stok fanla birlikte geldiği için.
Şansa bağlı, ben işlemcimi aldığımda CTR testi 5000 serisini desteklemiyordu, 1-2 ay sonra geldi. Şimdi almış olsam direkt test yapardım, kötü çıktıysa da iade ederdim.Bu şansa bağlı mı iade edip tekrsr alamıyor muyuz :d
O teste 11600K'da sıvı soğutma vardı. AMD'de ise kendinin yanında gelen normal dandik hava soğutma.Geçen bir test gördüm 5600X 82 derecedeyken 11600K 52 derecede çalışıyordu. Bu koşullarda ben 11600K derim. AMD şu ısınma sorununu bir türlü çözemedi.
O teste 11600K'da sıvı soğutma vardı. AMD'de ise kendinin yanında gelen normal dandik hava soğutma.
Amd hala kazanıyorForumdakilerin %30'u AMD fanboyu olduğu için bu tarz karşılaştırmalarda genelde AMD tarafı daha güçlü de olsa daha güçsüz de olsa AMD kazanır.
sen i5 oc olunca i9 oluyor diyordun eminmisinBunu İntel sever olarak söylüyorum. Fanboy değil, İntel sever İntel'in hatalarını yüzüne vurur. Amacı İntel'in düzelmesidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi test acaba?Geçen bir test gördüm 5600X 82 derecedeyken 11600K 52 derecede çalışıyordu. Bu koşullarda ben 11600K derim. AMD şu ısınma sorununu bir türlü çözemedi.