İki ürün arasında öyle ciddi farklar yok ama galba ryzen 5 5500 daha yeni model tam bilmiyorum hangisi daha iyi bir işlemcidir.
Ryzen 5 5500(2699tl)
Ryzen 5 3600(2999tl)
Ryzen 5 5500(2699tl)
Ryzen 5 3600(2999tl)
peki neden dusuk modele gore daha uygun üründe indirim falanda yok5500 daha iyi
çünkü daha düşük performans veriyo amd adam oldu artık işlemcinin gücüne göre fiyat biçiyolarpeki neden dusuk modele gore daha uygun üründe indirim falanda yok
çünkü daha düşük performans veriyo amd adam oldu artık işlemcinin gücüne göre fiyat biçiyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 sininde videsuna bak hangisi dah senin için uygunsa onu al
yani 3600 daha mı iyi hocamçünkü daha düşük performans veriyo amd adam oldu artık işlemcinin gücüne göre fiyat biçiyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 sininde videsuna bak hangisi dah senin için uygunsa onu al
5500 alabilirsinyani 3600 daha mı iyi hocam
çok fazla önbellek istiyosan 3600 önbellek yüzünden pahalı bir işlemci 5500 alabilirsin yeterli olucaktıryani 3600 daha mı iyi hocam
peki anakart olarak hangi b450 modelini tercih etmeliyim bir sürü farklı modeller gördüm de fiyat farkıda vardı hangisi f/p ürünüdürR5 3600'un iyi bı performansı olsa da günümüze göre eski kalıyor. R5 5500 her açıdan daha iyi, 5500 tercih etmen daha doğru olur
peki anakart olarak hangi b450 modelini tercih etmeliyim bir sürü farklı modeller gördüm de fiyat farkıda vardı hangisi f/p ürünüdür
peki anakart olarak hangi b450 modelini tercih etmeliyim bir sürü farklı modeller gördüm de fiyat farkıda vardı hangisi f/p ürünüdür3600 un genel olarak tek önde olduğu durum önbellek önbellek gerektiren oyunlarda baya bir performans artışı ile geçebiliyor 5500 u ama Geekbench gibi vesayre falan diğer render içeren testlerde görebilirsin zaten hangi işlemcinin daha güçlü olduğunu 5500 daha iyi bir seçenek olacaktır
B550m s2h tavsiye ederim bende de gen 4 M2 ve x16 girişi sağlıyor ram desteği çok yeterli bir düzeyde 5000mhz gibi bir değer gerçekten iyi f/p mi tartışılır zaten bu ülkede hiç bir şey parasını hak etmiyor ama neyse bakmanı öneririmpeki anakart olarak hangi b450 modelini tercih etmeliyim bir sürü farklı modeller gördüm de fiyat farkıda vardı hangisi f/p ürünüdür