Çözüldü✓ Hangi İşlemci Soğutucusu Alınmalı?

Darkn

80+
Reaksiyon skoru
30
Bütçe
2500
Merhaba bu 2 soğutucu arasında çok kaldım.Performans olarak hava soğutma kağıt üstünde daha iyi gibi fakat görünüş olarak içime sinen sıvı soğutma.Siz olsanız hangisini alırsınız?(İşlemcim 5600x)

Bende senin gibi düşünüyorum. 2k veripte hava soğutma almak da ne kadar mantıklı tartışma konusu. Ben tercihimi sıvı soğutmadan yana kullanırdım. Bir video izlemiştim adam sıvı soğutma ne marka olursa olsun 2-3 yıl ömrü var demişti. Ordaki ömür muhabbeti acaba hepsi mi yoksa tek pompa mı bilmiyorum lakin 2-3 yıl uzun bir süre o soğutma 50 kez değişir diye düşünüyorum bana kalsa sıvı soğutma al.

Bunu görmüştüm fakat benim attığım hava soğutmanın özellikleri daha iyi hava basıncı çok daha yüksek
Bende senin gibi düşünüyorum. 2k veripte hava soğutma almak da ne kadar mantıklı tartışma konusu. Ben tercihimi sıvı soğutmadan yana kullanırdım. Bir video izlemiştim adam sıvı soğutma ne marka olursa olsun 2-3 yıl ömrü var demişti. Ordaki ömür muhabbeti acaba hepsi mi yoksa tek pompa mı bilmiyorum lakin 2-3 yıl uzun bir süre o soğutma 50 kez değişir diye düşünüyorum bana kalsa sıvı soğutma al.
Katılıyorum ömür açısından sıvı soğutma daha kötü ama kasada daha güzel duruyor.Hava soğutmanın cfm si daha yüksek işte o yüzden kararsız kalıyorum zaten.

Merhaba bu 2 soğutucu arasında çok kaldım.Performans olarak hava soğutma kağıt üstünde daha iyi gibi fakat görünüş olarak içime sinen sıvı soğutma.Siz olsanız hangisini alırsınız?(İşlemcim 5600x)

hava soğutucu al kafan rahat olsun. açıkcası üst seviye işlemci dışında sıvı soğutma kullanılması boş geliyor bana, çok kaliteli hava soğutmalarda var bunlar ömürlük oluyor. ben şuan 5600x'i wraith prism ile kullanıyorum yetiyor.

Aşağı yukarı denk sayılırlar sorunsuzluk adına hava soğutucu öneririm.

Aynı dijital modelin beyazını almayı düşünüyorum. Beyaz sistem kurma hevesim olmasa kesinlikle arkadaşın attığı Phantom Spirit modelini alırdım.
Testlerini izlemiştim sonra 2 arkadaşıma aldırdım. Boşta 35 derece, oyunlarda ile 50-55 derece kullanıyorlar.
1747560944215.webp

Ayrıca ''hava soğutucuya bu kadar para verilir mi?'', ''o paraya sıvı soğutma alınır'' gibi yorumlar da bana göre içi boş yorumlar. İyi bir kule tipi birçok sıvı soğutucuyu üzer. (Grafiği alıntıladığım video)

Tamam o zaman bu kadar kişi diyorsa vardır bir bildiğiniz hava soğutmayı alıyorum.Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,702
Üyeler
183,880
Son üye
Ranforth
Geri