Hangi İşlemciyi Alayım

LokmanBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,059
Beyler Bilgisayarım İçin Fiyat Performans İşlemcisi İstiyorum Şuanda Kullandığım İşlemci İntel Xeon X3440 2.53 Ghz İşlemcilerden Fazla Anlamam Çokta Pahalı Bir İşlemci Önermeyin

Bütçeni belirtirsen daha iyi olur dostum ona göre bir şeyler öneririz

O işlemciyi kullandığınız anakarta takıcağınız en iyi işlemcilerden birini takmışşıızdır zaten :), bence Xeon iyi bir kule tipi alıp OC yapın.

Anakartınız nedir?

Kanka Kasayı Ben Toplamadım Leptopum İle Takas Yapmıştım Anakarta Bakmadım Aklıma Gelmemişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O işlemciyi kullandığınız anakarta takıcağınız en iyi işlemcilerden birini takmışşıızdır zaten :), bence Xeon iyi bir kule tipi alıp OC yapın.

Teşşekürler Nerden Yaptırabiliriz ?

Kanka Bu Sistemi Ben Toplamadım Leptopum İle Takas Ettim Kullandığım İşlemci İyi Diyorsun Yani

X3470 ama soğutucu alıp extreme oc yapmak daha mantıklı.

Kanka Bu Sistemi Ben Toplamadım Leptopum İle Takas Ettim Kullandığım İşlemci İyi Diyorsun Yani

Şu soğutucuyu al, 4.0 GHz e OC yap işlemciyi :), o zaman tadından yenmez. İşlemcin 4C/8T sadece biraz OC la beni diyor :D.

Soğutucu alıp OC yapman daha mantıklı olacaktır ama yapmayı bilmiyorsan biraz zor.

Geri